Жестокият побой, който впоследствие доведе и до фаталния край на

...
Жестокият побой, който впоследствие доведе и до фаталния край на
Коментари Харесай

Той нямаше какво да яде, просто не издържаше: Близък приятел на Денди

Жестокият побой, който след това докара и до съдбовния завършек на Любомир Милчев - Денди накара мнозина да си мислят, че обстановката към писателя и всемирски хроникьор е била много комплицирана. За това удостоверяват и неговите най-близки другари, които, както стана ясно, се броят на пръстите на едната ръка.

"Денди нямаше какво да яде... ", показа пред нас един от най-близките му и дългогодишни другари - астрологът Красимир Куртев. А идващите му думи са задоволително красноречиви във връзка с въпросите, които не престават да търсят отговор в общественото пространство.

"Обади ми се по телефона. Аз бях в Пловдив, той - в София. Беше събрал стотинки, с цел да купи едно кюфте и да го даде на кученцето си Хининус, а някой го беше почерпил три солети и... това му беше храната за целия ден.

Неговият живот е напряко поразителен... не ми се приказва, толкоз ми е болно. България загуби един неповторим ерудит, който си отиде безусловно неразбираем!

 undefined

Не е инцидентен по никакъв начин и последния пост на Денди в обществените мрежи. Ще ви го изтъквам: "Посредствени люде сте вие, българите – затънали във всякаква срамна еснафщина и на всякой ден в злобата му... ". Той към този момент не устояваше. Просто не устояваше.

Ако някой вникне в тези негови думи, ще разбере доста неща. Всеки ден се е изливала злобата. И той е знаел какво ще се случва... Виждате какво става в този момент и с следствието за него, което на мен ми е доста необичайно, тъй като се замете под килима ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР