Жестоки критики и подиграфки отнесе бившата половинка на Кубрат Пулев,

...
Жестоки критики и подиграфки отнесе бившата половинка на Кубрат Пулев,
Коментари Харесай

Неадекватната Андреа втрещи с поведение и вулгарен тоалет на сцената – едвам се държи на крака! (Снимки 18+)

Жестоки рецензии и подиграфки отнесе някогашната половинка на Кубрат Пулев, певицата Андреа поради шокиращото си поведение по време на присъединяване. Видеа на консуматори в обществената мрежа Тик-Ток демонстрират несъответстващото положение на изпълнителката, на която й мъчно да се държи на краката си. На моменти певицата залита мощно и търси дивана, с цел да седне.

Както нормално модифицираната русокоска е облечена предизвикателно в пъклен къса алена рокля, от която изскача долното й долни дрехи. Андреа не се свени да сподели бикините си на присъстващите, като държи краката си разтворени и даже на моменти се вижда, че повдига роклята съзнателно.

 Андреа несъответстваща

Вместо да пее, на моменти певицата, която най-вероятно е на присъединяване в дискотека, безусловно излива фалшифи тонове и вие като вълчица, излегнала се на сцената, забравяйки даже текста си. Потребители в Тик-Ток се чудят какво се случва с хитовата изпълнителка и не пропуснаха да й се подиграят за несъответстващото държание.

 Андреа пияна

На някои от клипчетата прави усещане, че певицата вулгарно и без срам се опипва пред погледите на хората в заведението.

 Андреа вулгарна

В диалог с почитателите си в Instagram по-късно чалга изпълнителката показа, че след популяризирането на скандалните й видеа в Тик-Ток е получила невиждано доста оферти за участия.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР