Жестока семейна драма се е разиграла в турския град Каратай

...
Жестока семейна драма се е разиграла в турския град Каратай
Коментари Харесай

Потресаващо! Турчин удуши 10-годишния си син, за да го спаси...

Жестока фамилна драма се е разиграла в турския град Каратай от провинция Кония. Местни служители на реда получили позвъняване от мъж, който споделил, че е направил ликвидиране. Когато пристигнали на мястото, видели на леглото да лежи бездиханно 10-годишно момче.

Убиецът се оказал 32-годишният Ишмаел Килинчер, бащата на дребния Хюсеин.



Той споделил, че доста обича сина си, по тази причина решил да го изпрати на небето допустимо най-скоро, с цел да няма време да порасне и да се опорочи с грехове.

Ишмаел изпратил 31-годишната си брачна половинка Рабия до магазина и по-късно обяснил всичко на Хюсеин. Казал му, че ще го убие, извинил се, прегърнал го и целунал по челото. " Прости и на мен, баща ", дало отговор момчето.

След това Ишмаел удушил сина си, заключил жилището и се обадил в полицията.

Служителите на реда почнали раследване по дело за ликвидиране от първа степен - оказало се, че мъжът е възнамерявал това от към две седмици, написа Daily Star.

Бащата обяснил на проверяващите, че самият той ще отиде в пъкъла поради греховете си. За Хюсеин обаче не желал такава орис, по тази причина решил да му помогне да доближи парадайса.

" Грешен съм и ще отида по дяволите. Синът ми също щеше да стартира да бърка незабавно щом порасне.



Колкото по-дълго живее човек, толкоз повече се омърсява от прегрешението. Не желаех синът ми да се поддаде на изкушението и да свърши като мен. Затова го изпратих на небето толкоз почтен ", признава бащата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР