Жесток побой заради печеливша капачка от бира потресе жителите на

...
Жесток побой заради печеливша капачка от бира потресе жителите на
Коментари Харесай

Мехмед и Ахмед пребиха човек заради капачка от бира, баща им ги оправдава

Жесток побой поради печеливша капачка от бира потресе жителите на казанлъшкото село Горно Черковище. Случаят е от събота, само че за него се разбра едвам, след издание на видео в обществената мрежа.
Около 20:ЗО ч. в събота братята Мехмед и Ахмед отиват до магазина, с цел да вземат бира от печеливша капачка. Зад щанда е Ангелина Пондева. Жената изяснява пред БТВ на по-големия брат, че облагите се получават в огромните вериги супермаркети в Казанлък. " Той се развика, ти каква си, ма. На каква се правиш? След като я продаваш тая бира? Аз си желая облагата ", споделя тя.

На опашката зад Мехмед е 50-годишният Галин Черакчиев. Той пробва да отбрани продавачката. " Казах му, че като не му я дават тук, да си вземе от огромните магазини ".

Според експертизата пребитият Галин има счупени кости на носа, голям брой кръвонасядания по лицето и главата. Биячите са арестувани.

" Събори Галин и стартира да го удря грубо в главата ", спомня си продавачката.

Бащата на двете момчета ги оправда. Каза, че те са си в правото да си търсят премията от капачката. " И аз да съм, и аз ще си диря бирата ", изрично сподели той по БТВ. Задържаните са престъпно проявени. Единият от тях е съден също за побой.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР