Жесток женски екшън се разигра в снощния епизод на готварското

...
Жесток женски екшън се разигра в снощния епизод на готварското
Коментари Харесай

Женски бой и припадък в Кухнята на ада

Жесток женски екшън се разигра в снощния епизод на готварското риалити шоу „ Hell's Kitchen “. Вечерта на кулинарите ще първоначално стартира зле при подготовката за вечерната резервация. Най-възрастната участничка от Червения тим – Юра не се почувства добре, припадна в кухнята и се наложи по неотложност да бъде откарана в болница. В края на вечерта въпреки всичко Юра беше върната, като докторите споделиха, че със здравето ѝ всичко е наред, само че казусът е по-скоро душевен. Най-вероятно поради напрежението готвачката е вдигнала кръвно.



Горещите пристрастености в аления тим обаче не стопираха до тук. Още по време на резервацията сред Валентина и Деница, които бяха дружно на станция „ Месо и риба “, влязоха в яростен спор. Малко по-късно в общежитието те започнаха да си крещят.



„ Тъй ще правиш на твоите деца, а не на мен “, съобщи Деница, чийто нерви не устояха и замери Валентина с кърпата си, откакто към нея бе размахан пръст. Това предизвика пиперливата готвачка и крясъците и нецензурните обиди посред им подпалиха къщата. Наложи се всички дами от аления тим, че и мъжете от синия, да отидат в женската спалня, с цел да умиротворят Валентина и Деница.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР