Жесток екшън се разигра преди дни в елитния комплекс Вила

...
Жесток екшън се разигра преди дни в елитния комплекс Вила
Коментари Харесай

Служител на МВР псува и заплашва в Слънчев бряг

Жесток екшън се разигра преди дни в елитния комплекс " Вила Бонита " в Слънчев бряг. В основната роля се оказа чиновник на Министерство на вътрешните работи, който вилня като мутра от 90-те години, научи БЛИЦ от потресени очевидци.
Жандармеристът, който е на държавна заплата, си купил апартамент за 600 000 лв. във " Вила Бонита ". За да не го приклещи комисия " Антикорупция ", служителят на реда трансферирал златния парцел на 5-годишния си наследник.

Вероятно с цел да си спести таксите за поддръжка на жилището, които са няколко стотин лв. на година, служителят на Министерство на вътрешните работи решил да злоупотреби със служебното си състояние и да сипе закани към личния състав.

В наглостта си стигнал до такава степен, че се заканил да осведоми прокуратурата без да осъзнава, че си забива страховит автогол.

От " Вила Бонита " реагирали невъзмутимо на просташката изцепка на жандармериста и не дали отговор на нервните му прояви.

Явно, обаче самозабравилият се служител на реда не осъзнава, че е стъпил върху потъващи пясъци, които могат да го обхванат за секунди и да го изплюят от системата на Министерство на вътрешните работи, в която за благополучие работят и почтени органи на реда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР