Жестът на херцогинята на Единбург към крал Чарлз по време

...
Жестът на херцогинята на Единбург към крал Чарлз по време
Коментари Харесай

Намек на загриженост: Жестът на херцогинята на Единбург към крал Чарлз

Жестът на херцогинята на Единбург към крал Чарлз по време на престоя им дружно в Аскот подсказва " намек за угриженост ", твърди специалист по езика на тялото.

Кралското семейство прекара седмицата в Аскот за годишните конни надбягвания, наблюдавайки ги от кралското заграждение.

Sophie Wessex's 'gesture of concern' to King Charles spotted as they chat at Ascot
— The Mirror (@DailyMirror)
Всеки ден кралят и кралицата пристигаха с кралската върволица, към която се присъединяваха разнообразни членове на фамилията им.

На втория ден крал Чарлз е видян да се смее и да се любува на времето си с херцогинята.

Но по време на диалога им един от читателите на езика на тялото твърди, че е имало догатки, че Софи е показвала " угриженост " за монарха.

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс проучва невербалната връзка сред двойката.

Тя съобщи, че най-малко в пет обособени случая Софи като че ли е демонстрирала език на тялото, който демонстрира " подмятания за угриженост и поддръжка ".

Тя изясни: " Докосването по ръката, с цел да притегли вниманието му, наподобява като много нежна форма на обществено владичество, както и на обвързаност. Близостта също е мощен сигнал. Двойката стои близо, с цел да подскаже изчерпателен диалог.

" Появява се и ексклузивност. Камила е близо, само че не се включва в диалога. Още по-силен сигнал за изключителност се появява, когато Софи като че ли подвига ръка пред устата си, с цел да прошепне на Чарлз. "

Queen Camilla, King Charles III and Sophie, Duchess of Edinburgh watch a race during day two of Royal Ascot 2023 at Ascot Racecourse on June 21, 2023 in Ascot, England.

(
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР