Жест, който укрепва вашето енергийно поле и ви защитава от

...
Жест, който укрепва вашето енергийно поле и ви защитава от
Коментари Харесай

Жест, който укрепва вашето енергийно поле и ви защитава от врагове

Жест, който укрепва вашето енергийно поле и ви пази от врагове

Хората с опит в магиите имат вяра, че всеки един от пръстите ни е обвързван с една от планетите, която ни дава мощ, шанс, разцвет и отбрана. Заедно с някои жестове, коства си да се употребяват персонални амулети, които защищават от отрицателни въздействия. Такава отбрана сигурно ще помогне на всеки да притегли шанс и да избегне неприятности.

Магически жестове против врагове и за шанс

1. За да привлечете шанс в любовта, да привлечете вниманието на индивида, който харесвате и да увеличите обаянието си, вдигнете палеца зад тила си. За да подобрите резултата, показвайте този жест колкото е допустимо по-често, оглеждайки се в огледалото. Ако би трябвало да се отървете от завладяващ обожател, когато го срещнете, направете жест с палеца си надолу. Внимавайте с този жест в джобовете си – с цел да не блокирате силата си и да не заключете любовната си чакра.

2. Много хора знаят, че децата се сдобряват сключвайки дребните си пръсти. Въпреки това, малко възрастни вършат този жест, а би трябвало. В антични времена търговците употребявали този жест за сполучливи покупко-продажби, тъй че шансът да не ги напусне. Сега, преди да осъществите договорка или финансова интервенция, кръстосайте дребните пръсти на ръцете си. Астролозите имат вяра, че Меркурий, отговарящ за паричното богатство, няма да подмине този жест и сигурно ще ви помогне да забогатеете.

3. За триумф във всички инициативи е належащо да се употребява античният жест за шанс. За да извършите това, раздалечете настрана показалеца и междинния пръст. Този жест си заслужава да се прави преди съществени проби, като скриете ръката в джоба си. За да не избяга шансът ви, използвайте водещата си ръка и не кръстосвайте краката си.

4. Добре известният “кукиш ” се употребява при среща или диалог с хора, на които нямате доверие, както и преди комплицирани и сериозни задания, с цел да не изплашите триумфа и да получите превъзходен резултат. Този жест се употребява и за повишение на доверието в себе си.

5. Скръстените ръце под брадичката ви защищават от отрицателни външни въздействия и неприятни очи. В седнало състояние този жест може да бъде подсилен с кръстосани крайници или един крайник върху другия.

Тези елементарни знаци, както и силата на планетите-защитници на вашия зодиакален знак ще ви обезпечат разцвет. Подсилете енергийното си поле с позитивни настройки и развивайте силата на духа си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР