Жертвите на земетресенията на остров Ломбок станаха пет, предава AFP,

...
Жертвите на земетресенията на остров Ломбок станаха пет, предава AFP,
Коментари Харесай

Жертвите на земетресенията на остров Ломбок станаха пет

Жертвите на земетресенията на остров Ломбок станаха пет, предава AFP, цитира Фокус. " Досега пет души починаха и десетки бяха ранени, към момента събираме данни за точния брой ", сподели Агунг Прамуджа, представител на локалната Агенция за бедствията пред Агенция Франс Прес в понеделник. " Досега пет души починаха и десетки хора бяха ранени, към момента събираме данни за точния брой ", сподели Прумужа пред Агенция Франс Прес в понеделник.

„ Сутрешното земетресение аргументи суматоха, само че няма необятно публикувани известия за вреди. Един човек умря от съмнения за сърдечен удар и имаше известия за локализирани вреди, сподели Сутопо Първо Нугрохо.Свлачища са се засилили в народен парк Маунт Ринджани, където стотици туристи бяха блокирани за малко след земетресението в края на юли.

Оттогава паркът е затворен.Говорителят на Агенцията за бедствията съобщи, че няколко къщи и други здания в региона на Сембалун, по скатовете на планината Ринджани, са се срутили в неделя, откакто са били развалени от предходните две трусове, като добави, че точният брой на развалените здания към момента се ревизира.Трусовете в неделя са усетени и на прилежащия курортен остров Бали, само че няма данни за вреди.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР