Жертвата на скандала в пощата Джес Каур се разплака и

...
Жертвата на скандала в пощата Джес Каур се разплака и
Коментари Харесай

Жертвата на скандала в пощата се разплаква, докато я утешава Сузана Рийд от Good Morning Britain на ITV

Жертвата на абсурда в пощата Джес Каур се разплака и беше утешена от Сузана Рийд в Good Morning Britain през днешния ден.

Джес беше една от помощничките, които бяха въвлечени в абсурда с ИТ Horizon, който удари пощите и хората, които ги управляваха по всички страни в страната в продължение на години. Джес беше една от жертвите, чиято история беше разказана в драмата на ITV Mr Bates vs the Post Office.

Говорейки в шоуто през днешния ден, Джес сподели: „ Това ме подлуди толкоз доста, че се пробвах да се самоубия “, до момента в който Ричард добави: „ Ти се озова в болница. “ Джес стана прочувствена, до момента в който говореше за това, през което е минала, като той попита „ добре ли си? “

Джес се разплака, когато Сузана добави: „ Джес, ти откровено сподели такава мощ, като приказваш и Мога да си показва, че вашето семейство е толкоз гордо с вас, че сте го създали - и общността ще знае истината. Намирам за непростимо и недопустимо, че пощите не са ви се извинили персонално и че са ви подложили на това.

„ Това е абсолют...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР