Жертвата Борислав БардаровЗверски убитият в столичния квартал Хиподрума Борислав Бардаров

...
Жертвата Борислав БардаровЗверски убитият в столичния квартал Хиподрума Борислав Бардаров
Коментари Харесай

Нови горещи подробности за убийството в Хиподрума! Куршумите застигнали Боби преди ключово дело!


Жертвата Борислав Бардаров

Зверски убитият в столичния квартал " Хиподрума " Борислав Бардаров е имал застрашителен случай с изверга, който лиши живота му, съобщи Блиц. За първи път медията ни изважда на бял свят и името на арестувания за тежкото закононарушение - Ясен. Медията ни научи, че Борислав и Ясен са се били до кръв преди към половин година. Тогава Борислав завежда дело против Ясен за нанесените му телесни повреди. Делото е било съвсем пред развръзка, макар че Ясен се е опитал да си извади здравно, което да удостовери, че е имал ментални проблеми, поради което не може да носи наказателна отговорност.

Именно преди делото да завърши е приключил и земния път на Борислав Бардаров. Криминалистите са изумени от жестокостта, с които килърът е нанасял прорезните рани в тялото му. Преди да вземе ножа, килърът е стрелял от упор в Бардаров. Предисторията на спора Блиц изважда за първи път и повода за враждата сред Борислав и Ясен, които са били другари. Преди няколко години Борислав се развежда с първата си жена, с която имат дете.

Развод претърпява и Ясен. Неговата някогашна брачна половинка става половинка на Борислав. Връзката сред тях прераства в любовен романс, от който се ражда и първата им рожба. Ясен не прости на приятеля си и на досегашната си жена. Според криминалисти това е отключило експанзията, която е довела до бруталната екзекуция на Борислав Бардаров, която е осъществена в ключарското ателие, в което си е изкарвал прехраната. До този миг арестуваният Ясен се е възползвал от правото си да не дава пояснения пред способените органи, евентуално по съвет на отбраната си. След повдигнатото му обвиняване прокуратурата ще упорства той да остане за непрекъснато в следствения арест.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР