Жереми Петрис ще поеме към елтния, белгийски Шарлероа. Трансферна сага

...
Жереми Петрис ще поеме към елтния, белгийски Шарлероа. Трансферна сага
Коментари Харесай

Трансферът е факт – Петрис продължава кариерата си в елитен клуб от Европа

Жереми Петрис ще поеме към елтния, белгийски Шарлероа. Трансферна сага траяла месеци, откакто управлението на Левски все не успяваше да се разбере с френския си бранител за удължение на контракта. Той изтичаше в края на сезона – през юни. После десният защитник щеше да стане свободен сътрудник и щеше да напусне „ сините “ без трансферна сума.

В момента въпреки постъпленията от него да не са огромни, въпреки всичко нещо ще влезе в касата на клуба. Шарлероа изпитваше потребност от наложителни попълнения преди края на трансферния прозорец в сряда. Отборът е закъсал на 13-о място в белгийското състезание и ще се бори да не изпадне.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeremy Arnaud Petris (@petrisjr2)

Петрис пристигна преди година и половина от Царско село. Французинът записа 43 турнирни мача със синята фланелка и вкара един гол. 26-годишният бранител не бе играл първокласен футбол преди престоя си у нас – минал е през ФК Париж в третото равнище във Франция, както и през Годзано, Бискели и Про Верчели в Серия С на Италия.

След единствено 10 турнирни мача за Царско село бе трансфериран в Левски, а там се наложи като титуляр. Така след Роналдо, продаден в Ростов, Левски се разделя с още един футболист, който бе главен през есента.

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР