Женският ни национален отбор по волейбол отново изигра 5 гейма,

...
Женският ни национален отбор по волейбол отново изигра 5 гейма,
Коментари Харесай

Волейболистките изпуснаха Русия

Женският ни народен тим по волейбол още веднъж изигра 5 гейма, само че този път загуби. В третия си мач на Евро 2017 в Азербайджан и Грузия „ лъвиците “ на два пъти повеждаха, само че в последна сметка отстъпиха с 2:3 (21, -20, 23, -21, -13) на Русия.
Момичетата на треньора Иван Сеферинов пропуснаха огромния си късмет за победа в средата на четвъртия гейм, когато пропиляха задатък от 3 точки. Действащите шампионки, които в много моменти от мача изглеждаха обезверени, се съвзеха и стигнаха до тайбрек. Там неточности в посрещането на българките им подариха няколко точки, които се оказаха решаващи.
Над всички в мача бе капитанката Елица Василева, отбелязала 25 точки. Христина Русева добави 13, а Добриана Рабаджиева приключи с 12 т. Татяна Кошелева бе най-резултатна за рускините с 23 т.
Успехът остави „ Сборная “ на първото място в група „ С “, което дава пряк изход към четвъртфиналите. България остава на втората позиция с 5 точки и ще играе в плейофите против третия от група „ А “. Късно нощес приключи дуелът сред домакините от Азербайджан и Германия, в който при триумф бундестимът ще избяга от мач с българките за сметка на Полша.
Битката за място на четвъртфиналите е на следващия ден, още веднъж в Баку, където са и всички мачове от елиминациите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР