Женският национален отбор на България по футбол изтегли възможно най-тежкия

...
Женският национален отбор на България по футбол изтегли възможно най-тежкия
Коментари Харесай

Футболните ни националки с най-тежкия възможен жребий

Женският народен тим на България по футбол изтегли допустимо най-тежкия противник за плейофите за прекосяване в Лига В на шампионата Лига на Нациите на УЕФА.

Момичетата на селекционера Силвия Радойска ще спорят със състава на Украйна, като двата мача на разменено посещение ще се играят през февруари. Победителят от двойката минава във второто равнище.

Жребият, който беше изтеглен през днешния ден в централата в Нион, опълчи три тима от Лига С – измежду тях и България, против три отбора от Лига В. " Лъвиците " стигнаха до тук, откакто заеха 2-о място в група С5 след състава на Косово. Косоварките минават непосредствено, до момента в който за България остана шанса да се изкачат през плейофи.

Украйна беше най-сериозната групировка от идващите от Лига В. Другите два разновидността бяха Северна Ирландия и желания от всички състав на Словакия.

Другите двойки, които избрани през днешния ден, са Латвия – Словакия и Черна гора – Северна Ирландия. Те също ще се играят през февруари.

В УЕФА бяха изтеглени баражите за прекосяване от Лига В в Лига А, както и полуфиналите на четирите най-хубави женски тима.

Баражи за прекосяване в Лига А:
Сърбия – Исландия
Унгария – Белгия
Босна и Херцеговина – Швеция
Хърватия – Норвегия

Победителите и нови членове на Лига А също ще бъдат избрани в два мача, които ще се играят през февруари.

Полуфинали за купата в шампионата Лига на Нациите при жените*:
Испания – Нидерландия
Франция – Германия

*Домакин на финала ще бъде спечелилият от Испания – Нидерландия
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР