Женският национален отбор на България отстъпи с 0:2 от Израел

...
Женският национален отбор на България отстъпи с 0:2 от Израел
Коментари Харесай

Лъвиците преклониха глава пред Израел

Женският народен тим на България отстъпи с 0:2 от Израел в международна подготовка, играна на стадион "Локомотив " в Пловдив. "Лъвиците " имат още два мача до края на акцията. Предстои посещение на Израел и домакинство на Германия.

В началото дуелът беше равносилен и двата отбора не успяваха да основат нещо забавно пред противниковата врата. Футболистките на Израел бяха малко по-активни от нашите девойки само че пък правеха много неверни пасове пред наказателното поле.

Първият по-опасен удар беше на сметката на Израел. Мариан Авад опитва шут от далечна отдалеченост, който мина на метър от горната врата. В 29-ата минута гостите поведоха в резултата след неточност на вратарката Роксана Шаханска. Те сбърка при подаването си и ритна топката към Ноа Селимходжич, която стреля от придвижване от към 25 метра и трансферира Шаханска.

В 32-ата минута резултатът стана 2:0 след страхотна офанзива на Израел. Дълго подаване откри Шира Елинав на дъгата на наказателното поле. Тя с едно допиране отклони към Еден Авитал, която с финт преодоля Шаханска и осъществя.

В 54-ата минута Ивана Найденова насочи първи удар за България, прекомерно слаб. В 61-ата минута футболистка на Израел направи неприличен пропуск. Появилата се от аварийна пейка Хюнтер Аслин Мор стреля в навън на метър от голлинята и при опразнена врата. В 75-ата минута Лора Петрова нанесе мощен шут, който Амит Беилин отрази, като до края на срещата не се стигна до други голови рискове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР