Жените над четиридесет години знаят цената си. Те са честни

...
Жените над четиридесет години знаят цената си. Те са честни
Коментари Харесай

Защо жените над 40 години са толкова привлекателни за мъжете?

Жените над четиридесет години знаят цената си. Те са почтени и уверени.

Анди Рууни освен разгласява репортажи от нацистки лагери, само че и непрестанно преглежда най-важните проблеми на човечеството. Сред най-хубавите му публикации е опитът да разбере за какво в последно време от ден на ден мъже са привлечени от по-зрели дами. Споделяме мислите на мъж, който евентуално е схванал същността на дамата.

Все повече мъже стартират да ценят дамите на възраст над четиридесет години. Има доста аргументи за това. Например, зрялата жена в никакъв случай няма да ви разсъни измежду нощ, с цел да ви попита: „ За какво си мислиш? “ Не й пука защо мислите. Ако такава жена не желае да гледа мач с вас, ще излезе и ще прави каквото й харесва – нормално нещо доста по-интересно от безсмисленото взиране в телевизионния екран.

Една зряла жена познава себе си задоволително добре, с цел да разбере какво й харесва и какво желае. Много малко дами на тази възраст се интересуват от вашето мнение за нейните дейности.

Жените на четиридесет знаят цената си. Те няма да изпаднат в нервност в операта или ресторанта. По-възрастните дами не пестят похвали, даже и да не сте ги заслужили. Те доста добре знаят какво значи да бъдеш подценяван.

По-възрастните дами са задоволително уверени, с цел да ви срещнат с приятелките си. По-младата жена може да заобикаля да ви срещне даже с най-хубавите си приятелки, тъй като не има вяра на колегата си. Една зряла жена не се интересува дали нейните приятелки притеглят вниманието ви. Тя знае, че приятелките й в никакъв случай няма да я предадат.

Тези дами имат мощна вътрешен глас. Няма да ви се постанова да признавате нещо – те към този момент знаят всичко за вас.

Яркочервеното червило стои отлично на по-възрастните дами, което не може да се каже за по-младите. Ако се научите да не забелязвате няколко бръчки на едно или друго място, ще откриете, че по-възрастните дами са доста по-секси от по-младите.

Вижте още: Прически за дами над 30 години

Жените на четиридесет и повече години са прями и почтени. Ще ви кажат право в очите, в случай че се държите като същински простак. Никога няма да ви се постанова да се съмнявате каква е връзката ви.

Така че да, има доста аргументи да се възхищавате на по-възрастните дами. За страдание, не можем да кажем същото за мъжете.

Почти всяка фантастична, умна, грижовна жена над 40 има плешиво, опърпано влечуго с опънати панталони до себе си, което се държи като глупак с двадесетгодишната сервитьорка.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР