Жените на възраст 60+ са склонни да имат установен вкус

...
Жените на възраст 60+ са склонни да имат установен вкус
Коментари Харесай

6 грешки в зимния гардероб за жени над 60 години, които нарича Евелина Хромченко

Жените на възраст 60+ са склонни да имат открит усет и не са доста склонни да опитат нещо ново. Ето за какво постоянно в дрешника им можете да видите остарели модели или нещо, което към този момент изрично не е уместно за тях заради настъпили промени, свързани с възрастта.

Разбира се, измежду зрелите дами има модници, чиито изображения радват и очароват. И точно по тях би трябвало да сме равни. И препоръките на известния стилист Евелина Хромченко ще ни оказват помощ в това.

Пропорциите са най-честата неточност

Трябва да кажа, че тази неточност се среща в изображенията освен на дами на възраст 60+. По същия метод младите дами и девойки могат да бъркат. Но за младите такива неточности са простими, младостта е красива сама по себе си, тъй че е мъчно изцяло да развалите облика.

Но възрастните дами би трябвало да бъдат по-внимателни, тъй като множеството фигури надалеч не са идеални.

Например, оверсайзът към този момент е на мода, тъй че свободното пухено яке, яке или палто ще бъде логически избор на горно облекло. Но тук е елементарно да извършите съдбовна неточност и да добавите ненужни размери към себе си.

Разбира се, в случай че сте запазили момичешка естетика, тогава носете всичко, само че в случай че има проблеми, тогава е по-добре да не се увличате с прекомерно свободни неща.

Разбира се, не трябва да бързате в другата прекаленост, избирайки неща „ в чеп “. Просто се уверете, че определените неща не нарушават естествените пропорции на фигурата.

Не преследвайте трендовете, само че не забравяйте да следвате модата

Стилистите постоянно укоряват дамите от по-възрастната възрастова група, че не следват модата и носят остарели модели. Но не можете сляпо да следвате трендовете, без да обръщате внимание дали нещо ви подхожда или не.

Трябва да се интересувате от стилните трендове, само че Евелина Хромченко поучава да не ги повтаряте, а да ги адаптирате за себе си. Тогава ще изглеждате съвременни, само че в това време нещата ще ви отиват.

Туид, кадифе и други “възрастни ” тъкани

Разбира се, туидът, кадифето и брокатът са доста красиви материи. Но те не се употребяват дълго време в младежките облекла, тъй че облеклата, направени от тези тъкани, получиха славата на „ възрастта “.

Но да не отказвате красиви тъкани, тъй като не желаете да изглеждате по-стари от годините си? Евелина предлага потреблението на “age ” тъкани в верните комбинации.

Например, в случай че носите сако от туид с дънки, тогава туидът няма да остарее. Ако желаете да си купите кадифена рокля, тогава изберете модел с изчистен контур, без непотребни декорации и други ненужни елементи. Освен това към изображението би трябвало да се прибавят съвременни елементи – обувки, чанта или да вземем за пример бижута.

Изберете “правилната ” дължина

Изборът на дължината на полата или роклята е значим миг. Не на всеки отива дължината доникъде на прасеца и още повече, че не всеки дава отговор на макси дължината до глезена.

Необходимо е да се вземе поради височината и телосложението. Може би дължината доникъде на коляното е по-подходяща за вас, а не миди.

По-малко черно

Черният цвят е образец за грациозност, също така черното отслабва. Жените над 60 години обаче не би трябвало да се концентрират извънредно върху тъмните тонове. Особено неизгодно е да поставите черен цвят покрай лицето, защото тъмните тонове могат извънредно неподходящо да подчертаят обвързваните с възрастта промени в кожата на лицето.

Но пастелните нюанси, в противен случай, освежават добре. Особено в случай че изберете нюанси в сходство с вашия цветотип – топъл или леден.

Подбирайте деликатно аксесоарите си

В зимните визии аксесоарите играят значима роля. Например, бижу за глава може както стилно да добави, по този начин и изцяло да скапе изображението.

Ето за какво не би трябвало да избирате аксесоари съгласно правилото “топло и добре ”. Шапката, несъмнено, би трябвало да е топла, само че в това време съвременна и красива. Същото може да се каже и за други допълнения към изображението.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР