Жените на средна възраст имат по-добър интимен живот в сравнение

...
Жените на средна възраст имат по-добър интимен живот в сравнение
Коментари Харесай

Жените на средна възраст - сексбогини!

Жените на междинна възраст имат по-добър съкровен живот спрямо по-младите от тях. Въпреки че по-рядко вършат секс, той е по-качествен, демонстрират данните от изследване на компания във Англия, произвеждаща секс играчки.

В изследването са взели участие 2100 дами на възраст сред 18 и 70 години. Те попълвали анкета с въпроси за това какъв брой постоянно вършат секс , удовлетворени ли са, желаят ли нещо да подобрят.

Според резултатите 39% от дамите на възраст сред 18 и 25 години, вършат секс двойно повече пъти спрямо по-големите от тях. От друга страна тези на междинна възраст показват, че интимните им контакти се свеждат до два пъти седмично .

Общо 36 % от по-младите дами са дали отговор, че постоянно получават оргазъм по време на сексуален акт. От друга страна при дамите над 45 години процентът е много по-висок – цели 63. В същата възрастова група 14 % от участничките правят оценка равнището на интимно благополучие с 10/10.

Едва 11 % от дамите под 25-годишна възраст са удовлетворени на 100% от ласките в леглото. По-възрастните дами са безапелационни, че половият им живот е по-задоволителен, тъй като над 40 имат семейство, хубава работа и са по-спокойни.

Междувременно близо 50 % от по-младите дами признават, че сексът ги прави по-самоуверени и не могат да се задоволят единствено с два пъти седмично.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР