Жените, които нямат късмет в любовта, просто не знаят някои

...
Жените, които нямат късмет в любовта, просто не знаят някои
Коментари Харесай

9 съвета към жените, които нямат късмет в любовта

Жените, които нямат шанс в любовта, просто не знаят някои елементарни правила и вършат едни и същи неточности на стадия на запознанствата. Ето какви!

Никога не тичайте след мъж

Спомнете си коментара за отпътувалия изтърван трамвай. Със сигурност ще има идващ. И не си коства да бъдете тъжни дълго време, тъй като някой не ви е оценил и си е тръгнал. Липсвало му е благополучие. Не ти. Най-накрая разберете от кого имате потребност, с кого бихте желали да имате сериозна връзка.

Вие не сте универсална брава, която може да се отвори с всеки ключ. Имате душа и своите полезности. Всеки няма да ви подхожда. Ако се съгласявате с някого единствено от боязън от самотата, значи нещо не е наред с вас.

Не се отдавайте незабавно

Разбира се, вашият вътрешен свят е богат и забавен. В него има както светли, по този начин и тъмни страни. Оставайки сами за дълго време, ние толкоз доста желаеме да се отворим и отдадем на някого, че желаеме да бъдем признати изцяло. Дайте си време. Бавно отворете себе си, душата си към различен. Разкривайте се по малко и вижте реакцията му. Приема ли ви или не? Ако реакцията е негативна или нулева, изчакайте да се разкриете в допълнение. Ако няма резонанс това или не е верният човек, или е прекомерно рано.



Не бързайте да се отказвате

Не е нужно да скачате незабавно в леглото му. Разбира се, има и щастливи двойки, които след бурната нощ на първата среща остават дружно. Но това е по-скоро изключение от правилото. Така че дайте си време. Поне с цел да разберете какъв човек се пробва да влезе в спалнята ви.

Спри да се самосъжаляваш!

Дори да е имало неуспехи. Кой не ги е имал? Позицията: „ Никой не ме обича, никой не се нуждае от мен, съжалете положителните хора като мен “ не оказва помощ да се откри благополучие в любовта. И да - и в живота като цяло. Съжалението е изтощително.

Обичайте и уважавайте себе си

Осъзнайте цената си. Почувствайте почитание към всички положителни неща, които си направила, които си постигнала в живота. Да обичаш е тъкмо това. Защото това ти си. А любовта към индивида е като чистата вода към цветето – тя му дава опция да живее и да се развива пълноценно, да цъфти.

Спрете да чакате някой да ви обича и тогава ще намерите щастието

Ако нямате обич към себе си в сърцето си, никой различен не може да запълни това. Вие ще бъдете като черна дупка, в която всички положителни усеща, които различен човек изпитва към вас, се вмъкват и потъват без диря.



Станете източник на обич

Какво значи това? Това е, когато те гледат и любовта се появява в душата. Любов, не сласт. Не бъркайте нещата.

Преди да мечтаете за връзка с човек, опознайте го добре

Често дамите идеализират облика на мъжа. Те виждат в него това, което го няма, не е било и няма да бъде. И не виждат тъмните му страни. И тогава обликът на видението нахлува в действителността и мъчително наранява сънуващия със своите фрагменти. Гледайте на колегата си умерено и рационално.

Анализирайте предишните неточности

Къде е обичаното ти весло, около което не можеш да минеш без всякога да стъпиш върху него и да се нараниш по челото. Можете сами да видите повтарящите се неточности. И по-късно да се научете да вършиме нещата по друг метод.

Истината е обаче, че от време на време нещата са малко по-сложни. Има и неприятни сюжети. Например: „ Никога няма да се омъжа “ или „ Винаги ще бъда сама “. Това е казусът, когато би трябвало да отидете на психолог. Трудна е работата. Особено в случай че има психогенетични предпоставки (това е, когато негативен витален сюжет се повтаря от потомство на поколение). Също по този начин е целесъобразна консултацията с психолог, в случай че към момента се притеснявате за някогашния, в случай че в душата ви има рани от минали връзки и, несъмнено, ниско самочувствие.

Психологическите проблеми би трябвало да бъдат решавани. Самостоятелно или благодарение на експерт.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР