Жените, които могат да се похвалят, че индустрия е в

...
Жените, които могат да се похвалят, че индустрия е в
Коментари Харесай

Една жена на 50… и нейните тайни за красота

Жените, които могат да се похвалят, че промишленост е в краката им в продължение на повече от 30 години, се броят на пръстите на ръцете. 

Наоми, Клаудия, Линда, Синди… Наскоро, когато Синди Крауфорд разгласи, че ще се пенсионира, стилният свят изпадна в потрес. По-късно се оказа, че новината е плод на неточно цитиране, а самата Синди има да покаже, а и да ни научи, на още доста за хубостта и женствеността, която идва от вътре. 

За да наподобява по този метод, даже на 50, Крауфорд следва компактно своите пет наложителни стъпки в грижата за тялото, духа и хубостта. Ще ги откриете по-долу: 

Разнообразни извършения: катерене, кардио, клякания

“Харесва ми концепцията да подкрепям тялото си с йога или джогинг, само че обичайните тренировки работят по-добре при мен. Като тези, които върша с персоналния ми треньор Раду, с който преди създавахме клиповете с извършения. В момента имам нов треньор, с който работя по три пъти седмично и който ме кара да върша лицеви опори, клякания, да подвигам тежести и така нататък След като родих децата си, а и в последно време, преди турнето, отдадено на книгата ми, се пробвах да забавя темпото. Сега обаче залагам на по-интензивни тренировки и повече кардио. Освен това обичам да отивам на разходки, изкачвайки околните хълмове, а през уикендите се стремя да карам колело. ”

 cindys beauty (4)

Полезното смути е най-хубавият ви другар заран

“Преди да стартира със отговорностите си за деня, постоянно си върша сама смути със спанак, бадемово мляко, половин банан, протеинова пудра, сурово какао и свежи листа мента. ”

Погрижете се за напрежението с медитация или сауна

“Наскоро със фамилията ми си направихме курс по запознаване с медитацията. Не го върша постоянно, само че пък беше доста забавно да науча повече за изгодите за мозъка, погледнати от невронаучна позиция. Гледам на това като на нов инструмент, който могат да употребявам, с цел да релаксирам когато и да е. Но най-любимото ми нещо, което ме отпуска, е сауната. 30 минути вътре с хубава книга и съм напълно нов човек. ”

 cindys beauty (2)

Защитата от слънцето е наложителна когато и да е!

“Ползвам линията си козметика Meaningful Beauty още от 30-тата си година, като в нея непрестанно прибавяме нововъведения, с помощта на доктор Жан-Люис Себа. Освен това съм почитател на Microdermabrasion от холивудския козметик Кристина Раду – процедура, на която се подлагам един път на четири седмици. За мен слънцезащитата е безусловно наложителна. Моята кожа потъмнява доста елементарно, по тази причина постоянно се доставям с артикул със SPF фактор. На плажа обаче постоянно нося шапки и слънчеви очила. “

 cindys beauty (3)

Погрижете се за косата си до момента в който спите или упражнявате

“Аз съм огромен почитател на мултитаскинга, защото хубавите неща лишават време, а времето е от главно значение. Освен това се пробвам да пренеса някои от beauty ритуалите си в тренировките. Така да вземем за пример, в случай че знам, че ще мия косата си тъкмо след упражненията, постоянно нанасям някакъв артикул за надълбоко отнасяне на връхчетата си. За злощастие, косата ми към този момент не е толкоз гъста, колкото беше преди. Прекалено многото отнасяне и боядисване даде своя принос с годините. Днес, в случай че отделя време да я изсуша или пък коафьор ми направи сешоар, се старая да ми издържи повече от ден. Открих, че в случай че дремя с коса, вдигната на висок, само че халтав кок, тя остава мека, а също така получавам прелестен бонус под формата на красиви, небрежни талази на сутринта. Тайната е в това да не я фиксирате с ластик. Аз да вземем за пример употребявам огромна шнола, с която не развалям косата. ”


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР