Жените казват: изпуснаш ли веднъж мъжа, после очаквай беди. Но

...
Жените казват: изпуснаш ли веднъж мъжа, после очаквай беди. Но
Коментари Харесай

Жените от тези 4 зодии държат мъжа под тотален контрол

Жените споделят: изпуснаш ли един път мъжа, след това очаквай беди. Но кои са дамите, които харесват мъжете под чехъл? Най-често те принадлежат към тези зодии:

1) Лъв

На Лъва му дай единствено да командва. В тяхно послушание би трябвало да има най-малко един човек, който да им носи кафе и пресни кроасани в леглото.

Ако се съпротивлявате против напътствията на Лъва, той известно време ще потърпи, а след това ще отиде при по-сговорлив сътрудник. Ако поставите ъвицата в “клетка ”, също не очаквайте нищо положително.

2) Скорпион

Скорпионът по природа е пълководец. Обсесивната му и педантична природа плюс стремежът да господства водят до това, че той се побърква, в случай че нещо се обърка. Или най-малко той си мисли, че нещо се е объркало.

Всъщност, Скорпионите изискват категорично послушание и съвършено осъществяване на техните наставления.

3) Дева

Девата най-вече от всички зодии се стреми към съвършенство, учи се цялостен живот, само че същщо по този начин поучава и другите. Стремежът към най-хубавото кара Девата да вижда недстатъците във всичко в близост.

От хората към себе си Девата изисква спазването на непорочност в облеклата и речта. Заради практичния си взор върху живота и високите си условия, Девата постоянно не бърза да подписва брак.

4) Стрелец

Тази зодия е човекът-празник. Малцина могат да устоят пре обаянието и привлекателността му. Но колкото повече поддържате връзка със Стрелеца, толкоз повече ще се разочаровате от тяхната принципност.

Стрелецът от време на време е необуздан в изявленията си, а от време на време и искрено недодялан. Но това не е от злобен предумисъл, а просто външно проявяване на бурния му характер. Не си мисллете да критикувате Стрелеца – той е каже всичко, което мисли.

Инфо: https://www.webmiastoto.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР