Жените имаме навика да прекаляваме с анализите. Той ме покани

...
Жените имаме навика да прекаляваме с анализите. Той ме покани
Коментари Харесай

Анализирай това: Пет любовни проблема, които премисляш твърде много

Жените имаме навика да прекаляваме с анализите. „ Той ме предложения на среща, какво значи това? “, „ Отговори на известието ми с два часа забавяне “, „ Спах с него на първа среща и в този момент какво? “

Понякога нито едно от тези неща не значи нищо, от време на време не ти е дал отговор, тъй като спи, различен път да те предложения на среща значи, че просто те е поканил на среща. Ето петте обстановки, които не си коства да премисляш:

Поведението ти

Всяка жена се поддава на този напън. Държах ли се както би трябвало?, Избързах ли?, „ Забавих ли се “, „ Роклята ми прекомерно къса ли беше “, „ Бях ли прекомерно откровена с него? “ Спри да анализираш държанието си с него, в случай че не смяташ да промениш нещо радикално в себе си. Просто се остави на течението и виж какво ще стане.

Съобщенията му

Мъжете не отдават такова значение на това, което си пишете. Ако не е изпратил усмихнато дребосъче, може би не употребява емотикони, в случай че ти отговори със забавяне, може би просто не си е чул телефона, в случай че ти напише, че те харесва, значи може би в действителност те харесва.

via GIPHY

Отменената среща

Ако се е случило един път, нямаш мотив за терзание. На всеки се случва да му изникнат непредвидени проекти. Ако един път е отменил срещата ви, не избързвай с изводите. Ако стане табиет, тогава към този момент може да се замислиш до каква степен държи на теб.

Плановете

Разбираемо е да се развълнуваш когато той стартира да възнамерява лятната си отпуска по отношение на твоята или предложи да те запознае с приятелите си. Задръж с изводите. Добър знак е в случай че той прави общи проекти за бъдещето ви. Но не наложително значи, че ще ти предложи брак и ще бъдете вечно дружно. Може да се окаже просто, че той обича да възнамерява.

via GIPHY

Секса

За мъжете сексът постоянно е прелестно преживяване. Недей да анализираш всяка нова поза или метода, по който изглеждаш в леглото, или какъв брой постоянно го вършиме. Опитай се да мислиш по-малко, изключително когато става дума за секс. Той се прави, не се проучва ;)

И още за връзките:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР