Jenite често прекарват часове пред отворения гардероб, търсейки перфектната рокля

...
Jenite често прекарват часове пред отворения гардероб, търсейки перфектната рокля
Коментари Харесай

Наръчник за намиране на перфектната рокля, според формата на тялото

Jenite постоянно прекарват часове пред отворения дрешник, търсейки съвършената рокля за специфичен мотив. Намирането на рокля, която ще подчертае вашата фигура по добър метод, може да бъде доста мъчно да се направи, без да знаете точния вид на вашата фигура. Не се тормозете повече! Ние открихме 8 разнообразни форми на тялото и описахме техните характерности и най-хубавите варианти за рокля.

1. Форма " Ябълка "

При телата вид ябълка има по-пълна горна част (бюстът ви е по-голям от бедрата и талията). Известни " ябълки " включват Дрю Баримор, Анджелина Джоли и Тайра Банкс. Ако желаете да зашеметите всички на празненство, изберете вталена рокля, с цел да наблегнете талията си.

2. Форма " Обърнат триъгълник "

Ако раменете ви са по-широки от бедрата и талията, имате противоположен триъгълник. Много модели и актриси имат такива форми, в това число Рене Зелуегер, Деми Мур и Наоми Кембъл. Има доста типове рокли, които можете да носите, само че се откажете от V-образно деколте, рокли без презрамки или рокли с едно рамо.

3. Форма " Пясъчен часовник "

Тази форма е измежду най-красивите- огромен бюст и доста дребна талия. Мерилин Монро, Блейк Лайви, Скарлет Йохансон и Дита декор Тейс са известни " пясъчни часовници ". Тези щастливи дами могат да носят съвсем всичко, само че техните фигури ще наподобяват най-добре в тези рокли: рокли вид молив, рокли с колани, огромно деколте, рокля вид нимфа.

4. Форма " Банан "

Формата с форма на банан е по-тънка и по-дълга, с съвсем безформени бедра и бюст.

Известните " банани " включват Дженифър Гарнър и Ан Хатауей. Те могат да носят съвсем всевъзможен тип рокля, само че роклите вид молив и ярките цветове подчератав красивите им тела най-добре.

5. Форма " Круша "

Ако бедрата ви са малко по-пълни от кръста и бюста, тогава имате красиво тяло с форма на круша. Много известни персони споделят една и съща фигура с вас, в това число Ким Кардашиан, Шакира и Дженифър Лопес. Целта ви е да извършите горната си част съвпадаща с бедрата си, тъй че изберете рокли с къдрици и кормила на раменете или тънки подплънки на раменете.

6. Форма " Правоъгълник "

Правоъгълното тяло, другояче познато като " спортна " фигура, се счита за една от най-желаните и секси в света. Повечето рокли наподобяват ужасно на тази форма, само че за най-хубав резултат е по-добре да облечете рокли, които акцентират кръста. Също рокли с деколте, рокли вид молив и кадифени рокли.

Известни персони с правоъгълна форма на тялото включват Натали Портман, Кейт Хъдсън, Кийра Найтли и Камерън Диас.

7. Форма " Лъжица "

Тялото с формата на лъжица е малко по-различно от това на крушата, с по-определена линия на горната част на бедрото, която наподобява повече на лъжица. Известни персони, които се отличават с " лъжици ", са Черил Бърк, Бионсе и Америка Ферера.

Рокли за този вид фигура: рокли вид молив, с по-разчупена горна част.

8. Форма " Диаманд "

Диамантно завършеното тяло нормално има повече в талията и бедрата, в сравнение с в раменете и гърдите. По този метод задачата ви е да добавите повече естетика, като изберете рокля с колан, която акцентира талията.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР