Жени oт фейсбук групата Wedding shaming бяха шокирани, когато една

...
Жени oт фейсбук групата Wedding shaming бяха шокирани, когато една
Коментари Харесай

Разкриха 30 правила как да опазим мъжа си!

Жени oт фейсбук групата „ Wedding shaming ” бяха шокирани, когато една от тях се сблъска с книга с правила, наречена „ 30 метода да запазите брачна половинка си “. Правилата бяха споделени в частна група във Facebook, откакто един консуматор ги видя на страница за обмисляне на сватбата, а анонимният създател твърди, че точките са подкрепени от пасажи от Библията. Не е изненадващо, че разпоредбите, които включват сексистки бележки като „ в никакъв случай не повишавайте гласа си по някаква причина пред вашия брачен партньор “ не са допаднали доста на дамите в групата.

Списъкът съдържа и сексистки инструкции, които настояват, че брачната половинка би трябвало да извършва „ отговорностите си “, а не да бъде „ разточителна жена “ - защото потта „ на брачна половинка й е прекомерно скъпа, с цел да бъде изгубена “.

Но най-шокиращото предписание от всички споделя, че дамите в никакъв случай не би трябвало да отхвърлят секс на своя брачен партньор и просто би трябвало да вършат това, което му харесва, защото мъжете не могат да устоят без секс прекомерно дълго. Няма никакво позоваване на удоволствието на брачната половинка и правилото също повдига червени флагове към единодушието. „ Никога не се преструвайте, че сте заболели за да откажете секс на вашия брачен партньор “, написа в книгата.

Една потребителка споделя: „ Уау, погледни, един човек дава препоръки, които никой не е изискал.Колко смешно! Бях щастливо омъжена съвсем 15 години, не последвам нищо от тях и се срещнахме в църквата “. Друга прибавя: " Някой в действителност малоумен човек е написал тези неща, а хората са даже по-глупави, с цел да ги следват. "

Ето какво гласят 30-те правила от книгата:

Никога не повишавайте гласа си по някаква причина пред брачна половинка си. Това е знак за пренебрежение.
Не излагайте слабостите на брачна половинка си пред фамилията и приятелите му. Това ще се върне назад при вас. Вие сте един от двамата пазачи.
Никога не използвайте настройки и настроения, с цел да поддържате връзка със брачна половинка си. Никога не знаете по какъв начин брачният партньор ви ще ги интерпретира. Отбранителните дами нямат благополучен дом.
Никога не сравнявайте брачна половинка си с други мъже, нямате визия какъв е техният живот. Ако атакуваш егото му, любовта му към теб ще намалее.
Никога не обиждайте приятелите на мъжа си, тъй като не ги харесвате. Човекът, който би трябвало да се отърве от тях, е вашият брачен партньор.
Никога не забравяйте, че вашият брачен партньор се е омъжил за вас, а не за слугинята или за някой различен. Изпълнявайте отговорностите си.
Никога не възлагайте на някого да обръща внимание на брачна половинка ви. Хората могат да вършат всичко друго, само че брачният партньор ви е ваша отговорност.
Никога не обвинявайте брачна половинка си, в случай че се върне вкъщи с празни ръце. По-скоро го насърчете.
Никога не бъдете разточителна жена. Потта на брачна половинка ви е прекомерно скъпа, с цел да бъде пропиляна.
Никога не се преструвайте, че сте заболели за да откажете секс на вашия брачен партньор. Трябва да му го дадете както го желае. Сексът е доста значим за мъжете. Ако продължавате да го отказвате, въпрос на време е друга жена да поеме този дълг. Никой мъж не може да издържи дълго време на полов апетит.
Никога не сравнявайте брачна половинка си с еднократния си секс в спалнята или с някогашен ваш ухажор. Вашият дом може в никакъв случай да не се възвърне от това, в случай че го извършите.
Никога не отговаряйте за брачна половинка си в изследвания на публичното мнение. Нека се оправи с това, което е ориентирано към него, тъй като и той може да реши да отговори за вас в изследванията на публичното мнение.
Никога не крещете и не спорете със брачна половинка си пред децата. Мъдрите дами не го вършат.
Не забравяйте да ревизирате интелигентността на брачна половинка си, преди да се отдръпна.
Никога не позволявайте на приятелите си да бъдат прекомерно покрай брачна половинка ви.
Никога не бързайте в банята и пред тоалетката. Навън мъжът ви постоянно ще е заобиколен от дами, които отделят време на външния си тип.
Вашите родители, семейство или другари нямат последната дума във вашия брак. Не губете времето си в търсене на последните думи. Трябва да си тръгнете, в случай че желаете да се откъснете.
Никога не основавайте любовта си на парични неща. Ще се подчините ли на мъжа си даже и да печелите повече от него?
Не забравяйте, че съпрузите желаят внимание и положителни слушатели, в никакъв случай не са прекомерно заети за него. Добрата връзка е основата на всеки благополучен дом.
Ако вашата концепция е по-добра от неговата, в никакъв случай не се сравнявайте с него. Важна е работата в екип.
Не бъдете прекомерно неоправдателни към брачна половинка си. Нито един мъж не желае жена, която да е измъчваща.
Mързеливата жена е небрежна жена. Тя даже не знае по кое време тялото й се нуждае от баня.
Съпругът ви обича ли готвена храна? Опитайте да измененията вашето готвене. Никой не се майтапи с храната.
Никога не бъдете прекомерно взискателни към брачна половинка си, насладете се на всеки миг и запас, както би трябвало.
Направете чашата с вода първия привет за добре пристигнал на брачна половинка си и всички, които влизат в дома ви. Сладостта на отношението е същинска хубост.
Не се свързвайте с дами, които имат погрешно отношение към брака
Бракът ви е толкоз скъп, колкото и цената, която му давате. Безразсъдството е недопустимо.
Плодът на утробата е благословение от Господа, обичайте децата си и ги възпитайте добре.
Никога не сте прекомерно остарели, с цел да се грижите за дома си. Никога не намалявайте грижите за фамилията си по някаква причина.
Молещата се жена е по-добра брачна половинка, молете се постоянно за вашите брачен партньор и семейство.

jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР