Жени Марчева мина през ада, но остава на екран. Това

...
Жени Марчева мина през ада, но остава на екран. Това
Коментари Харесай

Жени Марчева „излиза подметките” на Антон Хекимян, за да остане на работа!

Жени Марчева мина през пъкъла, само че остава на екран. Това е решението, което началникът й Антон Хекимян е взел преди няколко дни.

След като бе свалена от „ Тази събота ”, където се изявяваше доста години, се очакваше, че това е краят на тв кариерата на Жени. Дни преди да стартира работа в Би Ти Ви радио, Марчева е избавила кожата си и остава в малкия екран.

Според осведомени журналистката се е подложила сама на доста унижения и подмазване към шефа си Антон Хекимян, с цел да остане в ефир. Тя била подготвена даже да легне с него, само че тъй като той си пада по мъже, до такава степен не се стигнало.

Арменецът от Стара Загора обаче издевателствал по различен метод над Жени. Унижавал я в продължение на дни, като я направил всекидневен собствен персонален помощник. Карал я да му подрежда бюрото, да му носи кафето и други унизителни неща, до момента в който най-после склонил да я остави в малкия екран.

Марчева е новата водеща на рубриката „ Защо, господин министър ”. Тя ще наследи на този пост Мария Цънцарова, която стана водеща на „ Тази сутрин’, където си партнира със Златомир Йочев.

Въпреки че наподобява леко апатична, Жени Марчева била огромна кариеристка. Затова, когато разбрала, че слиза от екран, изготвила проект по подмазване, който да я върне в ефир.

Инфо: Crimesbg.com                                                                             

Тагове: Жени Марчева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР