Жени Калканджиева се възмути от тъпотиите, които ръси Розмари във

...
Жени Калканджиева се възмути от тъпотиите, които ръси Розмари във
Коментари Харесай

Жени Калканджиева скочи на Розмари

Жени Калканджиева се възмути от тъпотиите, които ръси Розмари във „ ВИП Брадър “. Манекенката, която на няколко пъти обясняваше, че си има другар в Германия, не стопира да е близка в Къщата с фитнес инструкторчето Ричард Величков. В предните епизоди видяхме по какъв начин той я опипва под завивките, а тя няма нищо срещу и даже се кефи, а в предишното издание напълно на ярко, на диванчето в хола, Розмари му беше седнала сред краката и разреши освен да й прави масаж, само че й да я целува по врата.

Това накара Жени Калканджиева да напише пост във Facebook, че Розмари Тишер е най-глупавата манекенка, която е виждала в миналото, а компанията, в която е модел – „ Ивет Фешън “, служи единствено с цел да уронва престижа на моделките.

<iframe src= "https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fevgenia.kalkandjieva%2Fposts%2F1986226434748827&width=500 " width= "500 " height= "230 " style= "border:none;overflow:hidden " scrolling= "no " frameborder= "0 " allowTransparency= "true " allow= "encrypted-media "></iframe>

„ Аз познавам доста манекенки... но многоооо... Но, по-глупава от Розмари, в никакъв случай не съм срещала през целият ми професионален и житейски път. Не съм неприятна, само че тъпотията не мога да я схвана... Благодаря на всичките ми девойки, че не са като нея... Съжалявам, че не мога да вляза и да оскубя ташаците на този фитнес-лайнар. Или да я оскубя за косата тази немска селянка, която май си има другар в Германия. Ивет Фешън, да се самосезират и да спрът да уронват престижа на моделите или да стартират да се грижат за тях “, написа Жени в мрежата.

Напомняме, че при започване на тазгодишния сезон на „ ВИП Брадър “ се появи изказванието, че в действителност вместо Розмари е трябвало да влезе шефката й Ивет Григорова. Тъй като ангажимента пропаднала, босът на Ивет Фешън изпратила най-успешната си моделка, а точно Тишер.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР