Жени Калканджиева измести председателя на Националния оперативен щаб ген. Венцислав

...
Жени Калканджиева измести председателя на Националния оперативен щаб ген. Венцислав
Коментари Харесай

Жени Калканджиева измести ген. Мутафчийски

Жени Калканджиева измести ръководителя на Националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски от забавните шеги и мемета в обществената мрежа. В момента миската е най-актуална за бъзици из Facebook и Инстаграм, видя Lupa.bg.

След 2 месеца мемета с лика на ген. Венцислав Мутафчийски, в този момент на дневен ред са яйцата на миската, която призна, че замеря съседи с хранителния артикул. Домашната самоизолация отприщи способността на българите да се майтапят с шестата по красота в света.

Припомняме, че Жени води съседски войни и взема решение проблемите си като хвърля яйца по колите на останалите пред блока. Това породи доста смешки в мрежата, както и занимателни колажи с лика на шефката на „ Визаж “.

Красавицата си има съществени проблеми със съседите, а около това и със закона. След като приятелят й Стефан Манов – Тачо бе задържан за побой и закани за ликвидиране над съсед, тя също избухна като вулкан и подвигна блока на главата си с крясъци, викове и обиди съпроводени с шумно боричкане по вратите на съкооператорите си. В последна сметка Жени Калканджиева е отведена в районното, където помъкна и своя наследник Жорко. По-късно бе освободена, а по случая тече следствие.

 Това са единствено дребна част от шегите поради замерянето с яйца от Калканджиева

ЛУПА

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР