Женен ас от Висшата лига беше напуснат от съпругата си,

...
Женен ас от Висшата лига беше напуснат от съпругата си,
Коментари Харесай

Звезда от Висшата лига, зарязана от жена си, след като камерата на звънеца на Ring разкри афера

Женен ас от Висшата лига беше изоставен от брачната половинка си, която го хвана да изневерява – с помощта на камерата на звънеца на Ring.

Заспалата звезда, който също играе интернационален футбол, стартира осеммесечна връзка с блестящия модел, откакто я видя в обществените медии.

Но откакто той отхвърли да напусне жена си, любовницата на високопоставения състезател – която е съвсем 10 години по-възрастен от него – изложи тайните им срещи на жена си. Когато поискала доказателство, й било казано да ревизира записа на интелигентната камера на входната врата на техния дом за милиони лири.

И тогава противозаконните връзки бяха разкрити и бракът им „ избухна “. ”. Източник сподели: „ Звездата видя това момиче в обществените медии и блесна, той стартира да й изпраща известия, да я кани да излезе, нормалните неща. Но това се трансформира в спекулация, която продължи осем месеца.

„ В последна сметка те имаха пламенен спор, тъй като той даде куп обещания, които не можа да съблюдава. Тя се свърза с жена м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР