Жената Везни прекарва живота си опитвайки се да балансира между

...
Жената Везни прекарва живота си опитвайки се да балансира между
Коментари Харесай

8 причини защо да обичате жената Везни

Жената Везни прекарва живота си пробвайки се да балансира сред това какво желае да направи и какво би трябвало да направи. Ако такава дама е приковала вниманието ви, пригответе се за предизвикателство, тъй като тя е отдадена на интелектуалния напредък и мечтателското мислене.

Везните са доста отдадени на концепцията за правдивост и тъждество и я ползват и в персоналните си връзки. Те доста обичат всичко красиво, което провокира сетивата им. Сякаш вдигшват хубост, изкуство и музика – заобикалят се с хубост по всеки въможен метод и във всяка допустима форма.

Тези дами са най-социалните в зодиака и в никакъв случай не си мълчат, когато бъдат предизвикани или пък са буйни за нещо.

Ето още 8 аргументи за какво да обичате дамата Везни:
Нищо в света не е по-силно от целувката, а никоя целувка не е по-силна от тази на Везната. Те са извънредно буйни и ще ви замаят. Това е един от триковете им във връзката.

Тя има съвършената композиция сред горделивост и хубост, която стопира дъха на всеки. Тя мисли като войник и има душата на стихотворец.

Жената Везни ще обича вас и единствено вас вечно. Дори 100 индивида да се пробват да завоюват вниманието ѝ, това няма никакво значение – тя има очи единствено за вас.

Нейните цели са елементарни, чисти и тя се води единствено от насладата. Целта в живота ѝ е да пътува, да обича и да реализира същинското благополучие. Това ще направи вашия живот по-хубав.

Тя в никакъв случай няма да ви съобщи или дърпа обратно. Дори да наподобява като че ли света ѝ се срутва, дамата Везни ще успее да не скапе положителното ви въодушевление.

Везните имат пристрастеност към салдото в страстите си. Това ги прави доста самоуверени във опциите им и в метода, по който наподобяват, без да стават надути. Те рядко ревнуват.

Тя постоянно ще знае по какъв начин се чувствате и ще може да ви разчете. Мислите и езика на тялото ви за нея са като отворена книга.

Любовта на дамата Везни е откровена, великодушна и няма граници. Ако и отвръщате със същото, ще живеете живот изпълнен с мир и наслада. Ако тя ви обича, значи ви обича с цялата си душа. Тя постоянно ще се увери, че щастието ви е преди всичко на първо място останало.

Инфо: http://lifetime.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР