Жената във видеото по-долу до съвсем скоро беше нещо като

...
Жената във видеото по-долу до съвсем скоро беше нещо като
Коментари Харесай

Това е дъщерята на Путин! Защо Екатерина стана топ новина в Русия?

Жената във видеото по-долу до напълно скоро беше нещо като съветска държавна загадка. Тя е Екатерина Тихонова, дребната щерка на един от най-влиятелните международни водачи - съветският президент Владимир Путин.

Екатерина е на 32 години и е началник на високотехнологичен план - " Иннопрактика ". В изявлението приказва за невроинформационните технологии. 

Тя е родена в Дрезден, както и сестра й, Мария, която е година по-голяма. Твърди се, че е учила японистика и ориенталистика, само че е много евентуално тази информация да е погрешна и да се употребява с политически цели.

Всъщност, колкото и необикновено да звучи, едвам през 2015 година се появява информацията, че Екатерина е щерка на Путин. През идната година на въпрос дали имат родствена връзка, президентът не удостоверява, само че и не отхвърля.

Едва през 2017 година в изявление Путин удостоверява, че има две дъщери, а и внук. 

Самата Екатерина и различен път е участвала в медийното пространство, само че поради друга своя пристрастеност - танците. Тя е заместител ръководител на международната конфедерация Rock'n'Roll.

В съветските медии се твърди, че Екатерина е била омъжена за милиардера Кирил Шамалов и двамата са управлявали активи на стойност 2 милиарда $. Развели се при започване на 2018 година

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР