Жената получила смс със съобщение, че е абонирана за услуга

...
Жената получила смс със съобщение, че е абонирана за услуга
Коментари Харесай

Скандалът Е До Небесата! Един От Българските Мобилни Оператори Точи Пари Директно От Банковата Сметка! И Вие Сте Жертва, Ако

Жената получила смс със известие, че е абонирана за услуга от s.fortuno.com. В него написа още, че в случай че желае да спре играта, би трябвало да изпрати противоположен смс, оповестява " Флагман ". В отговор обаче Валентина получава информация, че е таксувана с 5 лв., които ще бъдат приспаднати от заема на сметката й.

„ Аз съм следващата жертва на телефонна машинация. Категорично не съм отваряла съмнителни уеб сайтове, не съм се абонирала за нищо, не играя никакви игри ”, споделя пострадалата.

След като известията стартират да зачестяват, а сметката й да нараства, обезпокоената бургазлийка стартира да се осведоми от интернет пространството в каква машинация тъкмо е попаднала. Намира доста информация, схваща, че не е единственият „ изгорен ” консуматор.

Когато обаче се обърнала към представител на мобилния оператор, чиновниците почнали да се изнервят единствено до момента в който чуят за какъв проблем е пристигнала да беседва с тях.

„ Не съм за 5 лв.. В Теленор дават мъгляви пояснения, изтриха ми едната сума, само че смс-те не престават да идват. Има алтернатива да приключа абонамента, направих го, само че наподобява това е в действителност измама и вместо отписване, още веднъж задвижвам порочната скица ”, написа още Валентина.



Според нея мобилните оператори имат, в случай че не директна, то косвена връзка с цялата лъжлива скица. „ Служителите на оператора доста добре знаят какъв е казусът. Опитват се да ми вменят виновност, че съм натискала и потвърждавала някакви варианти. Не съм познавач по технологиите, само че съм приблизително образован човек. Натискам само знак „ Х ” при досадни изскачащи прозорци с реклами ”, оплаква се още пострадалата.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР