Жената, подала сигнал на тел. 112, за убийството във варненския

...
Жената, подала сигнал на тел. 112, за убийството във варненския
Коментари Харесай

Няколко сигнала до 112, но никой не стига до баба Минка преди убиеца

Жената, подала сигнал на тел. 112, за убийството във варненския квартал "Младост " описа за случилото. Тя се прибирала от посетители, когато чула виковете на 84-годишната баба Минка, заяви "Варна24 ".

"Живея в прилежащия блок и пътят ми минава от тук. Като се прибирах видях, имаше една спряла кола под терасите с момче и момиче, чуваше се по какъв начин се блъска вътре в жилището, чуваха се виковете на дамата. Попитах младежите за какво не се обадите на 112, те споделиха че към този момент са го създали, само че няма никакъв резултат. Обадих се и аз, беше тъкмо в 24 часа. Те, знаете какъв брой са мудни, взеха да ме подпитвам каква съм, що съм. Аз им изяснявам, че е незабавно, през това време виждаме Цветан, до момента в който хвърля всякакви неща през терасата и чуваме виковете. Бях ужасно изплашена.

Съседите също излязоха, само че те бяха начело, а екшънът се разиграваше тук, на задните тераси. Минаха пет минути, никой не идваше и аз се обадих още веднъж, от терзание ми се стори, че е минало повече време. През това време дамата пищеше, след това внезапно спря. Разбрах, че ще имаме потребност освен от полиция, а и от спешна помощ. Казаха ми, че спешна помощ не могат да извикат, до момента в който не пристигна полиция за огледа. Полицията дойде в 00,22, а когато колата за спешна помощ пристигна към 00,30 часа дамата още беше жива. Минах начело, едно момче от третия етаж съумя да разбие вратата, която беше железна и здрава, само че не посмях да вляза, разбрах единствено, че е имало доста кръв “, описа съседка, станала свидетел на нещастието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР