Жената на Николай Михайлов получила зверски кръвоизлив преди дъщеричката им

...
Жената на Николай Михайлов получила зверски кръвоизлив преди дъщеричката им
Коментари Харесай

Николета Лозанова била на косъм от смъртта при раждането

Жената на Николай Михайлов получила свиреп кръвоизлив преди дъщеричката им Борислава да проплаче и лекарите колкото да я избавили, написа Lupa.bg. Сексбомбата е изгубила повече от 2 литра кръв, а това можело да докара до гибел, само че единствено съответната и бърза интервенция на медиците са я избавили след няколкочасова битка за живота на Лозанова. След отстраняването на матката, Николета и Ники могат да имат още деца, само че единствено посредством сурогатна майка.

Преди дни Лозанова се оплака от клиниките у нас, нападайки гинеколозите, че те са отговорни, че тя не може да забременее. " Уж най-хубавите лекари, сякаш най-скъпите клиники, а за всички сме били просто " касови бележки ". Отношение, което може да срещнеш единствено в България. Екипът обаче до последно се чудеше на терапиите, медикаментите и процедурите, на които съм била подлагана в България без очевидно да има смисъл от тях ", написа в обществените мрежи Николета.
Реклама
От много време двамата с Михайлов правили опити да зачене по натурален път, само че нещата не се получавали и те минали на вид " ин витро ", какъвто е казусът при Димитър Бербатов и неговата Елена, която роди преди време във ВИП клиника, където най-ниската цена за раждане е от порядъка на 6-7 бона. Сайтът Лупа се добра до информация, че Николета Лозанова е имала половин дузина аборти в предишното, а това е една от аргументите Борислав Михайлов да я ненавижда, защото доста добре е осведомен с биографията й. Отношението му към нея поомекнало, откакто си отдъхнал като схванал, че внучката ще носи неговото име - Борислава.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР