Жената на изчезналия преди две години в Хималаите алпинист Боян

...
Жената на изчезналия преди две години в Хималаите алпинист Боян
Коментари Харесай

Жената на Боян Петров стана доброволка

Жената на изчезналия преди две години в Хималаите планинар Боян Петров - Радослава Ненова, стана доброволка. Повече от месец тя оказва помощ в Александровска болница, заяви   " Монитор ". Докато извършва прецизно поставяните им задания в Александровска, Ненова става очевидец на покъртителни случки в здравното заведение, където лекуват болни от COVID-19. Тя споделя някои от тях в обществената мрежа, където разгласява и голям брой фотоси.

На един от фотосите доброволецът сподели по какъв начин доктор държи ръката на своя пациентка, с цел да не се опасява и прибавя следното: " Съвсем сама и уплашена в незабавното поделение на Александровска болница... Ничий живот не е просто статистика. Никой не трябва да бъде изоставян в най-тежките моменти. Никое положително не е на вятъра! Човек се схваща какъв е не във времето, а в обстановките! ".

Към една от последните си фотоси от болничното заведение Ненова написа: " Всяка жена мечтае да се види в бяло ", споделят всички... само че имам чувството, че отново не съм схванала вярно... ".

" Вътрешната хубост е доста значима, когато изглеждаш по този начин. Доброволстваме в Спешното и се увещавам, че и този път хубостта няма да избави света ", написа дамата на Боян Петров към различен кадър от Александровска.

Последователите ѝ в мрежата се трогват от историите, които споделя, и не стопират да ѝ смъкват шапка за благородното дело. " Страхотна си, почит ъгъл това което правиш! ", " Браво, неповторима си! ", са единствено част от мненията към фотосите на Ненова

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР