Жената на Димо от P.I.F. се сбогува с него с

...
Жената на Димо от P.I.F. се сбогува с него с
Коментари Харесай

Жената на Димо от P.I.F. покъртително: Любов моя, ще се видим у дома!

Жената на Димо от P.I.F. се сбогува с него с доста красиви думи, които тя показа във фейсбук. Любомира написа какъв брой щастлива е била с музиканта. За страдание Димо не съумя да пребори борбата с ковид и си отиде на 45 години.

"Любов моя, сърцето ми отлетя с теб. Ти постоянно си бил бялата лястовица, едната птичка, която успяваше да направи пролет в близост, индивидът, който събира и сплотява хората към себе си, от където и да мине. Най-любими ми бяха сутрините, обедите и вечерите с теб. Ще се забележим вкъщи... ", обърна се към Димо неговата половинка.

Междувременно тя заяви, че поклонението на Димо ще се отслужи на следващия ден, на 23.12.2020 в църквата Св. Седмочисленици в 11:30.

Семейството обаче моли всички, които желаят да се сбогуват с музиканта, да съблюдават всички противоепидемични ограничения и в църквата да се влиза по един или двама, както разпоредят на входа.

"... тъй като последното нещо, което той би желал е, още някой да премине през тази подла болест ", означи още Любомира.
Любов моя, сърцето ми отлетя с теб. Ти постоянно си бил бялата лястовица, едната птичка, която успяваше да направи пролет...
Публикувахте от в
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР