Жената на 40 години е нещо съвсем различно. Вече е

...
Жената на 40 години е нещо съвсем различно. Вече е
Коментари Харесай

Скъпи дами, задължително не правете тези неща, ако вече сте минали 40 години

Жената на 40 години е нещо напълно друго. Вече е зряла, към този момент знае тъкмо от какво има потребност в живота и още по-важно – знае и по какъв начин тъкмо да го реализира. Може би спомените за 30-те години, че даже и за 20-те, към момента не са избледнели. Но някои неща от по-ранния стадий на живота са безусловно неприемливи за дами, които към този момент се минали границата от 40 години.

Ето няколко съвета, които могат да влезнат в помощ на тези, на които към момента им е мъчно да вземат решение сред две изкушения.

1. Колкото и да е крепко празненството, ще е най-добре да се разсъните в личния си креват. Това е дори безусловно наложително.

2. Мислите да ограничите яденето и се чудите сред бисквитка и ябълка. Стоп! Изберете чаша вода.

3. Късно вечер не е време за тоалет. Не си губете времето да си епилирате краката и да си миете косата. Краката можете да скриете в панталон, а косата да напръскате с лак. Умората и неприятното въодушевление обаче не можете да скриете.

4. Времето, когато давахте съвет за всичко и на всеки, е отминало. Ако въпреки всичко ви връхлети безкрайно предпочитание отново да го сторите, си задайте въпроса: „ Моя работа ли е това? “ След това си затворете в точния момент устата и отидете в другата стая.

5. Не спирайте да пътувате и да обикаляте. Вижте света. Новите усещания са сигурен метод да трупате опит и позитивни страсти без да остарявате.

6. Хабете си времето с несъответствуващ човек само, в случай че сте доктор, а той пациент. А, да – и ви заплаща за услугата.

7. Бурен разказ, спиращ дъха трилър или… работа, само че пък против в допълнение възнаграждение? Винаги залагайте на последното.

8. В разногласието се ражда истината, но на 18… Едно „ Така е, както ти казваш “ ще ви спести и време, и нерви.

9. Няколко дни уединено са по-зареждащи от всеки спа салон.

10. Не съществува толкоз значим мъж, че да се мъчите да влезнете в неуместни обувки поради него.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР