Жената, която загина в челната катастрофа в Бургаско в събота,

...
Жената, която загина в челната катастрофа в Бургаско в събота,
Коментари Харесай

Загиналата след челен удар в Бургаско- съпруга на полицай

Жената, която почина в челната злополука в Бургаско в събота, е брачна половинка на служител на реда от ОДМВР - Бургас. Тя умря на място в адския удар, двете деца, които са били на задната седалка в автомобила, са в болница.
Прочетете още
От полицията в морския град изричат съболезнования на сътрудника си, който макар загубата, би трябвало да се събере и да се погрижи за двете си дребни деца.

" Казват, че мъжете не плачат... Лъжа е.. От очите може и да не капят сълзи, само че сърцето и душата ридаят, засегнати от ужасяващата истина - едно прелестно и постоянно усмихнато момиче ще остане на 33, две невръстни сестрички изгубиха за момент майка си, а един български служител на реда ще събере живота си в шепа мемоари, пробвайки се да продължи напред самичък и безутешен в името на децата и брачната половинка си - Янита Пепелянкова!! Светът му е срутен за секунди, а жестоката злополука, прекъснала фамилното му благополучие, още на следващия ден ще бъде статистика!

Но Янита Пепелянкова е повече от цифра в статистическите данни - тя беше луксозен и ухилен човек, с голямо сърце и слънчева душа. Педагог, отдал професионализма си в интерес на най-крехките и нуждаещите си - учениците, майка, обичаща и възпитаваща двете си момиченца в добрина и човещина, брачна половинка, чиито фантазии за фамилен уют и благополучие окончателно бяха прекратени..

Ето за какво Янита няма да остане просто спомен - ще е образец за подражателство и почитание - за фамилията, приятелите и учениците ѝ!! Скърбим дружно с тях и споделяме болката на брачна половинка й - служител на реда в Областна Дирекция МВР-Бургас! "

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР