Жената, която е придружавала вчера Алексей Петров по време на

...
Жената, която е придружавала вчера Алексей Петров по време на
Коментари Харесай

Пирогов: Състоянието на простреляната покрай убийството на Алексей Петров жена е тежко, но няма опасност за живота ѝ

Жената, която е придружавала през вчерашния ден Алексей Петров по време на съдбовната разходка в гората, остава в " Пирогов ", където беше докарана малко след покушението. Тя е била с две рани - на ръката и гърдите.

Лекарите в болница " Пирогов " не престават да се борят за живота на дамата, която беше простреляна през вчерашния ден по време на покушението против Алексей Петров. Това което се знае, че е била докарана в лечебното заведение в контактно положение и след това е била приведена в медикаментозна кома.

Претърпяла е две интервенции - на ръката и на гръдния панер. По последна информация тя към момента е с заплаха за живота. Тя е на забележима възраст сред 47 и 48 години, въпреки че се появиха спекулации, към момента самоличността ѝ не е ясна.

" Нощта е предходна умерено за пациентката. Интубирана е. За да бъде разпитана дамата, тя би трябвало да е в схващане и да бъде екстубирана. Тя е на апаратна вентилация и не може да приказва, в схващане е релативно. Бихме споделили, че сериозния миг е минал и няма заплаха за живота, само че положението ѝ тежко ", съобщи на брифинг Валентин Димитров - изпълнителен шеф на " Пирогов ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР