Жената, която бе простреляна при убийството на бизнесмена Алексей Петров,

...
Жената, която бе простреляна при убийството на бизнесмена Алексей Петров,
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Жената, простреляна до Алексей Петров, е дала описание на извършителя

Жената, която бе простреляна при убийството на предприемача Алексей Петров, се възвръща. Оказва ѝ се психическа помощ. Тя е разпитана няколко пъти.

Дала е задоволително данни за описанието на причинителя и за неговото държание по време на стрелбата. Това сподели в ефира на bTV основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев.

На въпрос къде е причинителят той съобщи, че догатките са доста – допустимо е да е у нас, само че е допустимо и да е напуснал България.

„ Убийството на Алексей Петров е преднамерено, доста добре проведено.

Той е с доста сериозен бекграунд и сега продължаваме да изследваме разнообразни стадии от неговия живот “, сподели Живко Коцев.

Алексей Петров беше погубен на 16 август по обяд, до момента в който се разхожда на Витоша, с два патрона – в главата и гърба. При покушението беше простреляна и дамата, с която Петров бил в планината.

Личното кадрово дело на Алексей Петров е разкрито като на член на управлението на Националния застрахователен институт, представляващ Съюза за стопанска самодейност на жителите.

Според документите Петров влиза в системата на Министерство на вътрешните работи от 1977 година, когато постъпва в междинното милиционерско учебно заведение в Пазарджик. Профилиран е в работата на щурмовите групи, извършва комплицирани и рискови задания. Отличен състезател с черен колан по карате, нееднократен републикански първенец.

В психическата му характерност е избран като целеустремен, кардинален човек. Алексей Петров от четвърти клас се явява на всевъзможни изборни длъжности - отряден ръководител и комсомолски секретар./факти.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР