Жената до Слави Трифонов в последните три години е бившата

...
Жената до Слави Трифонов в последните три години е бившата
Коментари Харесай

Слави Трифонов държи младото си гадже си под ключ в баровско имение

Жената до Слави Трифонов в последните три години е някогашната спортна инструкторка Мартина Джорджевич.
26-годишната русокоска от разбъркан брак и Дългия се срещнали в известен столичен фитнес. Само няколко месеца след първата среща, Мартина се нанесла в едно от баровските имения на Слави в кв. Бояна, което той населява сега. Иначе не е загадка, че Трифонов разполага с най-малко 5 първокласни парцела единствено на територията на София.
25 години по-младата възлюбена на Слави напуснала фитнеса по негово гледище. Сменила тотално средата си и живеела като птичка в златна клетка. Срещала се само с майка си на вечери и обеди в влиятелни заведения за хранене, а масрафът се поемал напълно от Дългия. Саможертвата обаче си коствала, тъй като скъпите дарове не закъснели и напълно не се свеждали единствено до джобни за харчене.
Мартина хвърчи с първокласна лимузина с номер сходен на една от колите на Слави. Половинката на водещия показа фотоси, от които се вижда в какъв разкош се къпят. Тя към този момент познавала родата на Слави, само че най-вече си допаднала със сестра му Петя. Преди броени дни русокоската сподели абсурден клип, на който се вози в един от джиповете на Трифонов, до момента в който той кара с рискова скорост и прави неприемливи маневри на столичен бул.. Очевидно с цел да задържи интереса на младата си държанка Слави е подготвен да гази закона, на който сякаш толкоз държи.
Говори се, че Слави отмъкнал Мартина от своя сътрудник – сценариста Светльо Митев. Мартина го употребила за трамплин да се докопа до Дългия., Началото на връзката им съответства с безшумното овакантяване на сценариста. Това не е първата спекулация на дългия с жена на сътрудник. Сред екипа се шушука, че е имал случка със брачната половинка на Борис Солтарийски – Аделина, написа "HotArena ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР