Жената Близнаци е очарователна дама, но не е от тези,

...
Жената Близнаци е очарователна дама, но не е от тези,
Коментари Харесай

Как да спечелите сърцето на жена Близнаци: Как да ухажвате тази специална дама

Жената Близнаци е очарователна дама, само че не е от тези, които можете да държите вкъщи, трансформирайки я в елементарна стопанка.

Тя се нуждае от непрекъсната смяна, завършения и пространство, с цел да се развива добре. Също по този начин, нейната самостоятелност и свободно пространство са от огромно значение и тя не обича да се подчини на никого.

Надарена е с сладкодумство, разум и любознание, по тази причина непрекъснато търси изненади и завършения.

Какво би трябвало да запомните, в случай че желаете да ухажвате жена Близнаци?

Не е елементарно да накарате дамата Близнаци да ви обича, тъй че бъдете сигурни, че ви чакат съществени тествания.

Ако тя е блага и другарски настроена, не приемайте това като знак, че се интересува от вас. Любовта й към флирта е единствено една от многото й „ подвеждащи “ качества.

Жената Близнаци е универсална, приказлива, доста енергична и дейна. Нуждае се от обществено взаимоотношение, с цел да държи прекомерно дейния си разум надалеч от скуката и рутината в живота.

Ако в действителност желаете дамата Близнаци в живота си, ще би трябвало да следвате тези правила:

Направете й положително първо усещане

Тя е занимателна, приветлива и постоянно ще ви кара да се чувствате удобно. Но вътрешно ще ви следи деликатно. Покажете й своята просветеност, възприятие за комизъм и познания за разнообразни аспекти на живота.

Работете върху уменията си за слушане

Въпреки че всяка жена би оценила мъжа, който я слуша, този аршин е извънредно значим, когато става въпрос за дамата Близнаци. Тя може да приказва за безусловно всичко! Вие би трябвало интензивно да участвате в диалога. Ако не сте осведомени с тематиката, то най-малко откровено се интересувайте от това, което тя споделя. Това ще й допадне доста.

Уважавайте потребността й от независимост

Жената Близнаци има потребност да поддържа връзка, да основава нови другарства, да пътува по нови пътища. Всичко това й е належащо, с цел да се усеща жива и да следва своя нравствен път. Ако не можете да се справите с това, тогава най-малко й дайте опция да бъде центъра на вниманието ви.

Ако види, че й се доверявате задоволително и я оставяте да бъде самостоятелна в живота си, тя ще отговори на това доверие още по-голяма доза от него. Също по този начин, ще бъдете и в допълнение възнаградени –  ежедневието ви ще е изпълнено със смях и развлечение, с помощта на нейния неотслабващ възторг и ужасно й възприятие за комизъм.

Не забравяйте, че имате работа с две дами

В единия случай тя ще покаже своята зрялост, а в другия ще се държи като любопитно дете. Но при всички случаи ще ви бъде забавно с дамата Близнаци – непрекъснато ще се чудите коя страна от нея ще се появи в идващия миг. Но точно непредсказуемостта на дамата способства за нейния сексапил. За дълготрайна връзка с жена Близнаци, би трябвало безусловно да имате поради този аспект от нейния темперамент.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР