Жена задигна 10 000 лева, събирани за болни деца! Това

...
Жена задигна 10 000 лева, събирани за болни деца! Това
Коментари Харесай

Мошеничка задигнала 10 000 лева, събирани за болни деца във Фейсбук!

Жена отмъкна 10 000 лв., събирани за заболели деца! Това сигнализира Диана Петрова с писмо до медиите. Става въпрос за корист и шарлатанство във Facebook. Писмото бе пратено и до БЛИЦ. Диана ни написа от името на огромна група хора, подали се на мошеничка, призовавала положителни хора да изпращат пари за лекуването на заболели деца.

Ето какво написа Диана Петрова, която ни изпрати единствената фотография останала в интернет пространството от обвинената в измамнически дейности Златка Рангелова Петрова, оповестява burgasnovinite.bg.

„ Здравейте! Първо желая да изкажа позитивни думи по отношение на вашите смели стъпки и достижения в региона на проверяващата публицистика. Обществото несъмнено се нуждае от справедлива информация. Пиша това писмо във връзка за жена която извлича пари, които са предопределени за заболели деца. Ситуацията е такава. Жена на име Златка Рангелова от гр. Пловдив прави няколко групи в уеб страницата Фейсбук за да събира пари за заболели деца, хиляди се отзовават на помощ и изпращат суми по компания Еконт Експрес на Златка Рангелова.

Днес се разбра, че дамата Златка Рангелова не е изпратила събраните пари - 10 000 лева, на нуждаещите се деца/родители. Опитахме да поговорим с нея и да ни даде пояснение, само че в подмяна тя си изтри профила от уеб страницата и не дава отговор на позвъняванията. Това са линковете на групите, в които е имало зов за събиране на пари от въпросната госпожа Златка Рангелова https://www.facebook.com/groups/1598341363774700/ https://www.facebook.com/groups/1439664892936849/?fref=ts https://www.facebook.com/groups/1604871803064695/?fref=ts

Това са нейните данни, с които разполагаме
Имена: Златка Рангелова Петрова
Телефон: 0882834820 / 0899199913
Град Пловдив

Ще се радваме на съответна и почтена реакция по случая от Ваша страна, в името на истината и положителното останало в хората от българския народ. И да помолим за по скорошно отразяване на случая. Не мога да ви опиша какъв брой са разочаровани хората от тази постъпка. Опитваме се най-малко да дадем публичност и да не остане безнаказана! Вчера хората и звъняха - не вдигаше и си изключи телефоните. После и изпратиха смс-и, отговори, че парите ги била пуснала, но имало неточност от банката /6 месеца/, което е неуместно, профилът и бил "хакнат ", пък днеска е към този момент деен. Дано бързо я намерят!”, написа Диана Петрова.

Много от хората, изпратили пари, имат бележки за преведени суми към Златка, само че когато се свързват с родителите на болните деца се открива, че не е превеждано нищо от нейно име по сметките им.

Гласували са й доверие, тъй като тя също е майка с 2 деца. доверили са и се като на един тип медиатор. Някои са изпращали суми по компания Еконт. А там без персонална карта не дават суми, което значи, че Златка Рангелова Петрова е работила от свое име.

Установено е още, че против Едноличен търговец (Едноличен търговец) на името на жена със същото име, като на търсената Златка Петрова, през 2013 година е водено дело в Районен съд - Бургас по отношение на употребен парцел за изграждане на автомивка в ж.к. „ Меден Рудник”. Към сегашния миг ЕТ- то не е настоящо. Допускаме, че Златка Петрова може да е от Бургас.

Синът й с букви П. е употребил регистрацията ѝ на Едноличен търговец, с цел да работи там. Възможно е да е съвпадане на имената./БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР