Жена, усетила, че се опитват да я манипулират, издаде телефонен

...
Жена, усетила, че се опитват да я манипулират, издаде телефонен
Коментари Харесай

Хладнокръвна видинчанка разкри ало измамник

Жена, усетила, че се пробват да я манипулират, издаде телефонен лъжец, който ченгетата съумяха да задържат. Случаят се е разиграл във Видин, където вследствие на подхванати светкавични дейности на чиновници на локалното районно и съответна реакция на дамата е предотвратена телефонна машинация за 2 500 лв..

Вчера, към 13:00 ч., 59-годишна жена съобщила на тел.112, че сега беседва по стационарния с мъж, който й изискал сумата за освобождение на пратка от митницата. Жената запазила хладнокръвие и траяла диалога. Към адреса неотложно били ориентирани криминалисти за подпомагане при " водене на преговорите” и наблюдаване на жилищния блок.

Там, от лек автомобил " Мерцедес” слязъл мъж, говорещ по мобилен телефон. Пред входа срещнал дамата и взел от нея книжен плик с банкноти. Веднага по-късно мъжът бил арестуван, открита е самоличността му – И.Е. /48г./ от Видин.

Приведен е в полицейския арест за период до 24 часа. Работата по случая продължава, в РУ-Видин е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.209, ал.1 от Наказателния кодекс.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР