Жена твърди, че нейните родители католици биха веднага я отлъчили

...
Жена твърди, че нейните родители католици биха веднага я отлъчили
Коментари Харесай

Тройка съпрузи се хвали: И сексът ни е по-добър, и пари имаме повече

Жена твърди, че нейните родители католици биха незабавно я отлъчили от фамилията, в случай че схванат, че тя е в полиаморна връзка, написа в. "Дейли Стар ".
25-годишната Присила Соарес се среща с 26-годишния Стивън Болден над две години. А след март 2017 година двойката става полиаморна.

Затова за тях не било огромен потрес, когато те забелязали специфичната си връзка с 21-годишната Памела Дехесус.

През февруари 2019 година тримата решили публично да образуват своята тройка.

Решението се оказало доста положително, тъй като Стивън в този момент се хвали наляво и надясно, че "прави по-добър секс " и "има повече пари ".

Когато Присила се срещнала със Стивън, тя си мислела, че връзката им ще е моногамна и хетеросексуална.

Тя вярвала, че скоро ще се появят брак и деца, само че скоро осъзнала, че сътрудникът ѝ нямал желанието връзката им да бъде екслкузивна.

Когато пътешественикът влогър Стивън пътувал из света, той се опитвал да спи с колкото се може повече други дами.

Присила нямала нищо срещу, стига приятелят ѝ да е благополучен. При това, скоро тя прихванала от половата природа на мъжа си.

Когато двойката пътувала дружно по света, тя разкрила, че е доста прелестно да се опитва с тройки.

"Ако срещнем жена, която, по неговите стандарти е красива, положителна и прогресивна, няма основателна причина да не формираме с нея прочувствена или полова връзка. Стивън ясно съобщи, че изрично отхвърля да е моногамен, по тази причина нашата връзка продължи да се развива макар многочислените му интимни контакти с други дами.

През първите две години на нашата връзка, той непрекъснато имаше връзки и с други девойки. Ако те бяха полово стимулиращи, ние им се радвахме без да се ангажираме съществено. В последна сметка започнахме да мислим, дали не е по-добре да развием това и започнахме да излизаме с тях по едно и също време ", изяснява тя.

Експериментът довел до това, че двойката се срещнала с Памела по-рано тази година.

Двамата освен били привличани от нея полово, само че те разкрили, че между тях имат и дълбока духовна връзка.

"Пам е първата жена, към която ние физически и прочувствено бяхме по едно и също време привлечени, която също отговаряше на критериите за наш едновременен сателит в живота. Тя бе онази, която бетонира обстоятелството, че ние в действителност сме полиаморни.

Ние просто растяхме и се наслаждавахме на живота, търсейки нови връзки и потапяйки се все по-дълбоко в мистерията на нашето себеоткриване. Щом Памела се появи в картината, ние бяхме разбрали посоката, в която щяхме да се движим.

Силата на нашата връзка непрекъснато се заздравяваше, тъй като нашите персонални основи бяха вкоренени в по-истинско схващане на това, какво сме ние и какво желаеме "

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР