Жена сподели притеснителна случка, която е станала преди ден в

...
Жена сподели притеснителна случка, която е станала преди ден в
Коментари Харесай

Вратите на автобус затиснаха бебешка количка на два пъти

Жена показа притеснителна преживелица, която е станала преди ден в Стара Загора. Тя, дружно с децата си се качила на рейс от градския превоз. На слизане добър човек е решил да помогне на дамата да смъкна детската си количка. В този миг вратите на транспортното средство се затворили на два пъти, като са затиснали бебешката количка. Майката е възмутена от случилото се. За благополучие децата ѝ не са потърпевши. Дали се касае за неточност на лидера или механически проблем, не е ясно. Майката е решена да си потърси правата.

„ Здравейте, тъй като се виждат единствено две от цифрите, желая да попитам мога ли да пусна някъде сигнал, тъжба или недоволство против водача тръгващ от „ Загорка “ в 7:20ч, рейс номер 36, който го хванахме от спирката на Българска комунистическа партия посока „ Железник “ и слезнахме на спирка Била, при което при слизането един господин пристигна да ми помогне за количката да свалим, а с мен е и 3-годишната ми щерка, която повеждам на ДЯ ”Роза ”, той затвори ДВА пъти вратите и ми застина ДВА ПЪТИ БЕБЕШКАТА КОЛИЧКА, а ДЪЩЕРЯ ми оставаше вътре, всички му се развикаха да чака, а той отново ги затвори и отново я затисна! БЯСНА СЪМ! Има много свитетели, които бяха вътре и все някои ще са в групата да потвърдят! Няма да оставя нещата по този начин!, “ написа Ренета Тодорова в обществената мрежа.

„ Не ги ли е позор тези хора, не стига, че не оказват помощ на майките, а и вършат провали??? Дано няма неприятни последици за децата, а да са добре, “ разяснява гражданин на града.

„ Не желая да оправдавам лидера на рейса, само че ми се коства че рейса има техническа нередовност! И на мен ми се случи същото преди към месец с рейс 17 На всяка спирка вратата се затваряше по няколко пъти без намесата на лидера! За мен повода следва да се търси в служителя, който е направил техническия обзор на рейса преди излизане от автостопанството!, “ счита различен.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР