Жена се оплака от павилион за дюнери във Враца. В

...
Жена се оплака от павилион за дюнери във Враца. В
Коментари Харесай

Жена пропищя от павилион за дюнери във Враца: Картофите са посинели, месото мирише на мърша /снимки/

Жена се оплака от павилион за дюнери във Враца. В редакцията ни постъпи сигнал от Даниела Тодорова. Тя показа, че в понеделник по обяд си купила дюнер от будката, която се намира до стоянката на такситата на бул. „ Никола Войводов “, прочут на врачани като „ Дунав “.
Младата жена споделя, че когато си взела храната, от нея излизала неприятна миризма. По нейни думи, месото миришело на мърша, а картофите, които били поставени вътре, били посинели. Тя ни изпрати фотоси на развития дюнер, от които се вижда, че по този начин обичаните на всички пържени картофки в действителност нямат нормалния си златист цвят, а поставеният „ комат домат “, в действителност е със зелената част, която хората нормално изрязват от него и хвърлят в кофата.
Изглежда, че чиновниците в обекта нямат доста работа, щом се стига до такава степен месото да замирише, което значи, че то е всичко друго само че не и прясно, а както всички знаем, това няма по какъв начин да се случи, в случай че будката има непрестанно клиенти. Посинелите картофи и изрезките от доматите пък демонстрират, че с това отношение към продаваната храна, както и към самия консуматор, с изключение на, че равнището ще продължи да пада, само че и няма изгледи клиенти, които преди са харесвали тамошната храна, да стартират още веднъж да си я купуват.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР