Жена събира тонове отпадъци в апартамента си. Цял вход на

...
Жена събира тонове отпадъци в апартамента си. Цял вход на
Коментари Харесай

Жена подлуди съседите си в Пловдив с кошмарна колекция СНИМКА

Жена събира тонове боклуци в жилището си. Цял вход на блок в Пловдив на ул. „ Димитър Талев “ е цялостен с плъхове и хлебарки, като непрестанно се разнася неприятна миризма, осведоми bTV.

Съседите на Николина Стоянова и щерка ѝ Кремена, са изпращали многочислени тъжби до всички институции, само че без решение на казуса.

Николина живее в жилището повече от 30 години.

Жителите на входа описват, че с всеки минал ден боклуците се множат. Обаждали са се до полицията, пожарната и ХЕИ. От там са споделили, че съседите би трябвало да решат разногласието между тях.

Отправена беше покана до кметството на регион „ Южен “ в Пловдив. От там дадоха отговор документално:

„ За интервала 2014-2019 година са постъпили 3 тъжби. При последвали инспекции на чиновници на районната администрация не е обезпечен достъп до жилището. За всяка тъжба са известени Първо районно ръководство на МВР-Пловдив и Втора районна работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “-Пловдив. “

Отговорът на пожарната е, че до 2 декември 2017 година боклуците би трябвало да бъдат отстранени. Тъй като отпадъците не са били преместени, е наложена санкция, само че тя не е платена.

За да потърсят решение на казуса жителите на входа са наели юрист Теньо Тенчев.

Той съобщи, че има късмет борбата против боклуците да бъде извоювана. Той съобщи, че от Втора районна работа „ Пожарна сигурност “ са установили, че апартаментът е пожароопасен.

„ Целта е жилището да бъде почистено, дезинфектирано, с цел да може хората да живеят обикновено “, акцентира юристът. Очаква се отговорът на институциите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР