Жена с увреждания е била принудена да пълзи по стълбите

...
Жена с увреждания е била принудена да пълзи по стълбите
Коментари Харесай

Потребител на инвалидна количка е принуден да пълзи нагоре по стълбите на гарата поради счупени асансьори - докато персоналът се `смее`

Жена с увреждания е била принудена да пълзи по стълбите на метростанция в Лондон, когато асансьорът е развален.

За да влошат нещата, личният състав беше видян да се кикоти, до момента в който ползвателката на инвалидна количка Джени Бери трябваше да се движи нагоре по стълбите. Докато стигна до върха, асансьорният механик разгласи, че асансьорът е поправен.

Служителите на гара Далстън в североизточен Лондон бяха чути да се майтапят, че „ може да употребява лифта, в случай че желае “, откакто завърши уморителното си 15-минутно нанагорнище. Пътничката снима тестването си, откакто дойде късно вечерта в четвъртък с надземния трен.

29-годишната сподели, че е била най-раздразнена от това по какъв начин личният състав на превоза за Лондон (TfL) се е отнесъл с нея. Помощ се появи едвам когато тя беше на три крачки от върха на стълбището, където един мъж в оранжево високовидимо яке можеше да бъде чут да споделя на безпомощния пасажер, че асансьорът е развален от месец, добавяйки „ Не знаеше ли? “.

Тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР