Жена роди бебето си на предната седалка на своя Ford

...
Жена роди бебето си на предната седалка на своя Ford
Коментари Харесай

Мама ражда на предната седалка на колата, след като попадна в задръстване на Съндърланд Бридж

Жена роди бебето си на предната седалка на своя Ford Mondeo - откакто заседна в запушване на път за болничното заведение.

Деми Кларк, на 22 години, беше бременна в 40-та седмица, когато стартира да изпитва крампи, знак, че раждането стартира. Заедно с колегата си Даниел Мой, на 32 години, и майка си Мария Кларк, на 41 години, бързо се насочиха към Кралската болница Съндърланд. По пътя обаче фамилията от Whiteleas, South Shields, се оказва блокирано в запушване, до момента в който пресича Sunderland Bridge.

Деми стартира да получава мощни контракции и почувства нужда да напъне. Попаднала в спрял трафик, Деми нямаше различен избор, с изключение на да роди на предната седалка, а Мария помагаше от задната седалка, макар че нямаше здравно обучение.

Бебето Далила, третото дете на Деми, се роди с тегло 7lbs 13oz. Тя беше увита в яке, до момента в който най-сетне стигнаха до болничното заведение с кола за спешна помощ. След като прекара известно време в болничното заведение, Делайла беше изписана и в този момент е вкъщи със фамилията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР