Жена разряза с маникюра си топките на собствения си мъж

...
Жена разряза с маникюра си топките на собствения си мъж
Коментари Харесай

Разярена съпруга сряза с маникюр топките на неверния си мъж

Жена разряза с маникюра си топките на личния си мъж след пикантен фамилен скандал. В изблик на гняв тя в началото захапала ръката на благоверния си, след което като с гилотина протегнала ръка към мъжкото му достолепие и с маникюр раздрала по средата перинеума и скротума. „ Това е доста необичаен случай, очевидно са използвали солидно количество алкохол. Става дума и за мъчителна ревнивост. За благополучие, сътрудниците са съумели да зашият тестисите в точния момент и да спасят индивида, тъй като безусловно са били изскочили на открито. Всички бяхме доста сюрпризирани от обстановката, която е меко казано необикновена. Но това е животът… реагираме на всевъзможни случаи “, разяснява за в. „ Борба “ шефът на Втора хирургия доктор Николен Стойнов.

От лечебницата се въздържат да назоват имената на пациента, с цел да запазят престижа му, само че разкриват, че става дума за великотърновци на към 40 година Според осведомени двамата имали чести спречквания поради хипотетични изневери на мъжа. Във съдбовния ден двамата седнали като обикновено семейство да вечерят и се почерпили, след което брачната половинка почнала да желае пояснения от половинката си по разнообразни мотиви. Стигнало се до сдърпване и пердах сред двамата, а разярената жена скочила да го хапе, след което му раздрала топките.

Само своевременната интервенция на медиците, извикани по неотложност, е избавила мъжа. Очевидци разкриват, че след направената интервенция ревностната брачна половинка прекарала няколко дни край леглото на повредения си сателит в живота, единствено с цел да се увери, че някоя загрижена обожателка няма да го посети.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР